Tjej som ligger över kille.
Hetta upp sexlivet med din partner med de här sexiga prylarna!

Sexiga prylar – så får du honom att skrika av njutning

Gör kvällen lite mer romantisk än vanligt... Här är sexiga prylar som kommer att hetta upp ditt och din killes sexliv!


Värm upp honom med ditt sensuellaste jag

Ibland kan det räcka med lite förändring för att få blodet att rusa till de nedre regionerna. Om rollspel är för långt utanför din comfort zone kan du köra en lightversion genom att testa en ny frisyr för en kväll. Har du märkt hur din kille blir lite extra het på gröten efter dina frisörbesök? Just det, förändring är spännande. Men du måste inte gå till frissan bara för att få till den känslan – testa en peruk för en drastisk förändring av ditt utseende och boosta din sex appeal. Till exempel den här Superstar Peruken som du hittar här.


Säg åt honom att det väntar en present på honom hemma, sen klär du dig i enbart den här rosetten. Han kommer bli vild av åtrå – för vem kan motstå din sexiga kropp? Du hittar din Naughty Knot här.


När han har öppnat sin present (dig) låter du honom täcka din kropp med choklad, och säg sen till honom att det är dags för efterrätt ;). Här hittar du den smaskiga Chocolate Body Paint.


Steg 2 – Sexa till sovrummet

Förbered sängen och hela rummet på rykande hett boom-chicka-wow-wow. Tänk att rummet ska skrika "sexgrotta". Börja med att spraya luften med "kåta upp-spray". Feromoner är ett hormon som gör att man blir upphetsad. Så preppa "ligglagunen" med feromonspray, som du hittar här.


Behöver vi ens säga att du såklart ska sprinkla sängen med rosenblad? Här kan du beställa hem rosenblad till din Rosenbädd.


Man ser som snyggast ut i skenet av stearinljus och det gör ju underverk för den romantiska stämningen också – så preppa med så många ljus du kan! Det här ljuset sprider också upphetsande feromoner precis som sprayen, och när det smält lite så kan du droppa ljusmassan på din partner – det är nämligen massageolja i smält form. Så våga köra lite BDSM light med det här massageljuset med feromoner.


Njut på avstånd

Om du är i ett distansförhållande eller om din älskling eller ditt ragg är bortrest kan du låta honom leka med dig på avstånd. Den här vibratorn styrs via en app på mobilen, vilket gör att din partner kan kontrollera din njutning var han än befinner sig. Du hittar den appstyrda vibratorn här.


Ha en mysig stund och kom ihåg att du är en sexgudinna!

Gå in här för att spana in fler sexiga prylar att överraska din partner med!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!