- Foto: CoolStuff/ TT/ Montage

Lyckas du ta dig genom den här listan utan att spendera 200 spänn?

Ibland behöver man inte så många skäl för att unna sig något extra. Att något är alldeles lagom galet kan räcka långt.


Vet du vad du behöver i dag? Vad sägs om en lista med sköna saker, som alla har det gemensamt att de kostar under 200 kronor.

1. Kitch Pro Mini Donut Maker

Donut Maker Coolstuff

Hur har du kunnat leva utan Kitch Pro Mini Donut Maker? Det är som ett våffeljärn, men istället för trista våfflor får du världens gulligaste munkar. Receptet hittar du här, och ett tips är att ta lite mindre mjöl än i receptet.

Den blir din för bara 187 kronor och du kan köpa den här!

2. The Big Bubble Thing

The Big Bubble Thing, CoolStuff

Hur mycket är det värt att bli populär hos exakt alla barn? Det är en svår fråga, men för 169 kronor så kan du åtminstone göra sjukt stora bubblor och det är ju typ samma sak. Med The Big Bubble Thing kan du göra bubblor på över tio meter. Tips: skaka inte flaskan med bubbelvätska, för då blir bubblorna mycket mindre.

Kolla in The Big Bubble Thing här!

3. Godisroulette


Har du lite trist kommer det här spelet säkert att rädda din dag. Åtminstone om du har turen på din sida. Godisrouletten från Jelly Belly består av färgade godisar, där varje färg både har en god och en superäcklig smak. Vad sägs exempelvis om att chansa mellan smaken av kokos eller våtservett?

Spelet blir ditt för 135 kronor och du hittar den här. Do you feel lucky? Well do you, punk?

4. Ölskummare

Ölskummare, CoolStuff

En Ölskummare är kanske inte livsnödvändigt, men den gör ju definitivt livet bättre. Du fäster bara skummaren på din burk innan du häller upp, och sedan behöver du aldrig mer dricka en öl utan skumkrona. Och du, det mesta med kolsyra går faktiskt att skumma!

Just nu får du den bara för 149 kronor, vilket är en rabatt på hundra kronor. Du hittar den här!

5. Nåt roligt att äta

Bacon Candy, Starka nötter, Teknikmagasinet

Vi har alla den där vännen som alltid ska sno godis. Hämnas genom att blanda in lite Bacon Candy i ditt vanliga godis. Men vem vet, din polare kanske gillar det? Hur som helst får du ha ditt godis i fred.

Annars kanske Trinidad Scorpion Chilli Peanuts skulle vara något? De beskrivs som "våldsamt starka" och är perfekta för den som vill bevisa hur tuffa de är.

Bacongodiset, som kostar under sjuttio, hittar du här. Om du istället vågar köpa nötterna, som går loss på under hundringen, kan du hitta dem här.

6. Isbollar

Isbollar, CoolStuff

Din sommar blir ju avsevärt coolare med några rejäla isbollar i glaset. Isbollarna kostar 99 kronor, och de håller din drink kall längre än vanliga isbitar. Ett tips är att fylla bollarna med frukt eller kryddor, för en extra fancy touch. Eller vad sägs om att fylla dem med kaffe för sommarens bästa iskaffe?

Här hittar du Isbollarna!

7. Riktigt bra solskydd

Solskydd, Ellos

Är det någotsom verkligen är viktigt så är det att skydda dig från solen. En bra solkräm är alltså ett måste. Vi gillar särskilt den här, Piz Buin som dessutom är allergivänlig. För ansiktet är den här från samma märke kanon. Men om du vill festa till det lite extra, föreslår vi att du tar Summer Effect från Hawain Tropic. Den är nämligen glittrig!

Kolla in krämerna här, här och här!

8. Jordgubbssnoppare

Jordgubbsnoppare, CoolStuff

Hur har du klarat dig utan en jordgubbssnoppare hela ditt liv? Det här är grejen som gör det största sommarnöjet, att äta jordgubbar, mycket enklare.

Den kostar under hundra pix, och du hittar den här!

9. Konservväxter

Konservväxter, CoolStuff

De här konservväxterna är verkligen hur söta som helst! Nu får du dessutom tre till priset av två. Passa på att skaffa några här. De finns i flera olika varianter, och alla är superfina.

10. Riktig starka magneter

Magneter, Teknikmagasinet

Det kanske kan verka som en rätt trist sak, men magneter är ju riktigt roligt att leka med. Bara din fantasi sätter gränser för vad du kan göra! Men tänk på att det här inte är för barn, för om du sväljer magneter kan det bli farligt. Men så dum är du väl inte?

Hitta magneterna här!

11. Wine to Go

Wine to Go, CoolStuff

Wine to Go kommer att göra dina picknickar tusen gånger bättre. Förutom att du inte spiller så håller de dubbla väggarna ditt vin vid rätt temperatur. Lättare att dricka vin, helt enkelt!

Du hittar glasen här och de går ju även att använda till annat än vin. Om du vill.

12. Sushi Bazooka

Sushi Bazooka, CoolStuff

För precis under tvåhundringen får du en Sushi Bazooka. Den låter dig snabbt och enkelt göra egna maki-rullar, vilket alla som försökt göra sushi hemma vet kan vara riktigt svårt.

Skaffa matro och skaffa din bazooka här!

13. Snöbollskrig

Snöbollskrig, CoolStuff

Vad är typ det enda du inte kan få nu? Jo, snöbollskrig! Men med inomhussnöbollarna från Snow Time kan du få precis det. Om du lägger två hundra får du dessutom, förutom en massa snöbollar, uppblåsbara sköldar att skydda dig med. Hur kul?

Kolla fler bilder här!

14. Smarta köksprylar

Köksprylar, CoolStuff

Att laga mat är ju något av en materialsport och med en reglerbar måttskopa från Nuscüp eller ett digitalt köksmått från Kitch Pro får du ett rejält försprång.

Prylarna hittar du här och här!

15. Toastbags

Toastbags, CoolStuff

Vad är världens bästa mat? Varma mackor, såklart! Och med Toastbags kan du dessutom göra dem direkt i brödrosten.Du bara stoppar ner din macka i påsen, och efter tre minuter i rosten är den perfekt. Din Toastbag, som du köper här, kan dessutom återanvändas.

16. Wicked Wedge

Det är ju mysigt att sitta på en strand eller i en park, men det är ju inte särskilt bekvämt. Det kan Wicked Wedge ändra på. Den här blandningen mellan badlakan och strandstol ärärr uppblåsbar, så den är lätt att ta med sig. Perfekt för såväl camping som poolhäng. Just nu får du den dessutom här för mindre än en hunka.

17. Safe Clock

Har du grejer som du verkligen tycker om? Då borde du ju förvara dem på en säker plats! En Safe Clock ser ut som en vanlig väggklocka, men bakom urtavlan gömmer sig ett fiffigt lönnfack.

Hitta din klocka här!

18. Kakform för brownies

Kitch Pro, CoolStuff

Det bästa med brownies är ju faktiskt kanterna, och med en brownieform från Kitch Pro så maximerar du dina kanter. Du hittar den här och du får den för bara 99 kronor.

19. VR-glasögon

VR, Virtual Reality, är kanske det coolaste någonsin. Men är inte det svindyrt, undrar du? Närå, inte med Spectra Optics CardBoard, som kostar under hundringen. De här funkar tillsammans med din telefon, och är riktigt bra. Se till att aldrig bli uttråkad och skaffa dem här!

20. Finaste baby-bodyn


Bebisar är ju väldigt söta i sig själva, men med en body som ser ut som en fångdräkt så är de ju ännu gulligare. Just nu kostar den bara 199 kronor, så skynda dig att skaffa den här!

21. En automatisk visp


Det finns såna grejer som du inte visste att du behövde, förr än du ser dem. Den här automatiska såsvispen från Stirr. Du behöver bara ställa den i grytan, så sköter den sig självt. Inget bränner, och du kan lugnt fixa med annat. Här kan du hitta vispen.

22. Ett solskydd till bilen


Få saker är värre än en kokhet bil, men med ett vikbart solskydd så slipper du det. Att din bil dessutom blir mycket roligare är ju bara en bonus! Du hittar solskyddet här.

22. En Scratch Map


Om du gillar att resa är en Scratch Map verkligen grejen för dig. Den är ungefär som en Triss-lott och du kan skrapa bort de länder du besökt. Just nu är den nedsatt till bara 189 kronor, från 379, och du kan skaffa den här. Passa på!

23. Vinglasflaska

Vinglasflaska, CoolStuff

Om det finns något som är värt två hundra kronor så är det grejen som gör att "jag ska bara ta ETT glas vin" blir sant. Med Vinglasflaskan blir mer än ett glas direkt farligt, eftersom det rymmer hela sjuttiofem centiliter. Men det är du väl värd?

Kolla in Vinglasflaskan här!

Vill du ha fler tips? Vad sägs exempelvis om att göra glass hemma? Eller grejerna som räddar din campingsemester?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.