Passa på: 9 smarta köksprylar som just nu är på REA

Passa på att fynda prylar till köket medan de är på rea!


Visst är det härligt att laga mat och baka? Lite extra roligt kan det vara när man har bra prylar och verktyg som hjälper en på traven. ÄNNU härligare blir det om man kan fynda dessa saker på rea (kanske till och med till lite bättre pris än grann-kocken). Här har vi samlat bra köksprylar som just nu går att få till riktigt bra pris. Hittar du någon favorit?

1. Gör dina egna mini-donuts
Tänk att kunna göra dina egna små munkar! Här finns Mini Donut Maker – passa på medan det är 25% rea!

Pris: 187 kronor

Mini donut maker munkmaskin

2. Smart marinadspruta
Att kunna grilla varje dag är en av de bästa sakerna med sommaren. Med KitchPro 2-in-1 Marinator marinadspruta kan du möra och marinera ditt kött på samma gång. Läs mer om och beställ KitchPro 2-in-1 Marinator här.

Pris: 149 kronor

2 i 1 marinadspruta

Här kan du läsa om vilka verktyg som gör dig till en grillmästare.

3. Automatiskt såsvisp
Det som är krångligt med att laga mat är ju att hålla koll på så mycket samtidigt. Ofta känns det som att man skulle behöva ett par armar till. Med en automatisk såsvisp får du det! Kolla in den Stirr, den automatiska såsvispen.

Pris: 124 kronor

Stirr automatisk såsvisp

4. Magiska mackpåsar
Toasts är det perfekta melliset, det är sen gammalt. Men orka köpa en smörgåsgrill som tar en massa plats och måste rengöras. Nu finns det toastbags, alltså påsar så du kan göra varma mackor direkt i brödrosten. Det går snabbt, smidigt, är helt utan kladd och tar noll plats! Du kan köpa dina toastbags här.

Pris: 39 kronor

Toastbags

5. Drömmen: En sockervaddsmaskin!
Sockervadd symboliserar typ tivoli, enhörningar, molntussar och allting gott här på jorden. Tänk om du kunde äta det när du vill! Tips: Just nu är det 25 procents rea på sockervaddsmaskiner här.

Pris: 224 kronor

sockervaddsmaskin

6. Gör mikro-chips
Har du alltid drömt om att göra dina egna chips? Nu kan du göra dem på ett kick i mikron. Dessutom är det just nu halva priset på den här smidiga lilla grejen – schwiiing! Slå till och köp dig en Potato Chip Maker här!

Pris: 49 kronor

hemmagjorda chips i mikron

7. Prisvärd sous vide-kokare
Har du nördat ner dig i sous vide och går och trånar över en sous vide-kokare? I så fall lär du ju passa på nu, när priset är så pass bra. Du hittar KitchPro Sous Vide Slow Cooker här.

Pris: 699 kronor

sous vide slow cooker långkok

8. Slipp hackandet
En mandolin med keramiskt blad som belönats med Bäst i test i flera tidningar – för dig som är trött på att stå och hacka grönsaker. Nu på rea! Här kan du läsa mer om mandolinen Kyocera.

Pris: 295 kronor

mandolin med keramiskt blad Kyocera

9. Ett tjusigt barset
Det här kan vara det stiligaste barsetet någonsin. Kolla på det bara – snacka om att du kan blanda drinkar med stil om du har det här setet! Du hittar rostfria kopparplaterade barsetet här.


Pris: 232 kronor

Dorre Barset rostfri koppar

Här kan du läsa om det smarta köksredskapet som både är ett mått och en våg och en våg.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!