6 saker du bör ha hemma om du vill få killen i säng

Killar är rätt enkla varelser men ibland behövs lite prylar för att få till en riktig hemmamatch.


Ok, nu står han där, rakt upp och ner i din hall och allt du vill är att slita av honom kläderna. Men riktigt så lätt är det inte, här kommer en lista på bra grejer att ha hemma för att få honom i rätt mode.

1. Tetris-lampa

Killar är nördar och de gillar att briljera. Så är det bara. På den här lampan kommer de garanterat börja pilla och sen sprider den ju väldigt mysigt ljus också, inte fel!

Coolstuff

Lampan köper du på Coolstuff för 389 kronor.

2. Fotoskrivare

Visst är det härligt med selfies tillsammans med din date men det kanske inte är läge att outa er två på sociala medier direkt från början. Killen kommer garanterat smälta om du ber om en bild, skriver ut den direkt och sätter upp på kylskåpet. Eller ovanför sängen. Polaroid ZIP Instant kopplar du trådlöst till mobilen och ger kvällen en väldigt bra start!


Fotoskrivaren köper du på Coolstuff för 1590 kronor.

3. Bok som är bra att ha framme: Stenmark - Mästaren

Om det är något som snurrar upp snubbar i det blå så är det böcker om gamla idrottshjältar. Störst av dem alla är såklart Ingemar Stenmark. Sjukt passade att du ”råkar” ha den boken liggande framme. Garanterat ligg om han får bläddra lite i den här tegelstenen!


Boken om "Stenis" köper du på Adlibris för 225 kronor.

4. Guy Fawkes-mask

Vi vet, det är olagligt att ladda ner filmer eller hacka sig in i andras datorer men den här masken har kommit att symbolisera hela frihetsbegreppet på internet. Framför allt är det supporter till hackernätverket Anonymous som brukar bära masken. Låt den hänga i hallen för att visa att du minsann är lika cool som han (tror att han är). Succé direkt!


Masken köper du på Partykungen för 99 kronor.

5. Buda hem en sjukt gammal mobil

Det här är superenkelt trick för att få killen att känna sig bekväm, skaffa en sämre telefon än vad han har. Chansa inte utan gå in på Tradera och buda hem en Nokia 3310, kostar några hundralappar med laddare. Killen kommer garanterat visa upp sin coola mobil och då kan du passa på att sätta dig nära, nära.


Gamla mobiler hittar du på Tradera, söka på till exempel Nokia. Priser från några hundralappar.

6. Ha koll på oddsen

Ställ fram din dator och låt Unibets sida för odds vara framme. Se till att vara inloggad och be helt enkelt killen om några ”expertråd”. Det spelar ingen roll om du har tusen gånger mer koll (vilket du säkert har), bara killen TROR att han vet mer kommer öka dina chanser till ligg.


Regga dig på Unibet redan i dag så du är förberedd.

Lycka till!

Om du behöver lite hjälp på traven för att göra det riktigt hett, kanske ett sexigt parspel vore något för dig? Om det i stället är mys du är ute efter, kan du läsa vår guide till det ultimata höstmyset.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!