- Foto: Pixabay (montage)

Oväntade sakerna som kan göra dig riktigt sugen

Ibland tryter fantasin och därför finns det en massa tips för att få dig på humör. Vilken är din favorit?


Ibland behöver sexlusten en lite extra skjuts – och sexleksaker är helt enkelt inte för alla. Därför är det riktigt viktigt att tänka lite utanför boxen, så att säga. Men det kan också vara riktigt svårt att hitta inspirationen.

Frukta icke! Vi har letat fram lite saker som kan locka fram det där speciella hos vissa personer. Kanske funkar det för just dig?

1. Frågespel

Att prata om sex – och få reda på exakt vad sin partner gillar – är en grundpelare för lust. Därför är ett hett tips att införskaffa frågespelet "Ärligt Talat" där sexsnack blir enklare och mindre krystat.


Spelet finns att köpa för 99 kronor hos Coolstuff.

2. Ljudbok

För vissa är det upplästa historier som får igång tankarna och fantasin. En så kallad harlequin-roman på ljudbok är sjukt het – nästan så att vi rodnar av bara tanken.


Ett exempel är ljudboken En stulen kyss som finns på Adlibris för 99 kronor – och som laddas ner direkt till din telefon.

3. Konst

Du kanske är riktigt kulturell och alltid velat skapa ett konstverk av en intim stund? Det är nu fullt möjligt med "Love is Art" som helt enkelt går ut på att ni skapar konst, bokstavligen, av er intima stund genom att smörja in er med färg. Och sedan göra er grej helt enkelt.


Konstpaketet Love Is Art finns att köpa för 545 kronor hos Coolstuff.

4. Godis

För vissa är tanken på att njuta av godis – och samtidigt börja få lite snuskiga tankar – en dröm. Varför inte slå två flugor i en smäll med en godisunderkläder?


Det finns som trosor, bh och kalsonger och samtliga kostar 79 kronor styck hos Partykungen.

5. Musik

Finns det någon musik som är så kopplad till sex som r&b och soul? Införskaffa den här mixtapen som är fullproppad av sensuella låtar.


Ultimate... R&B finns hos CDON för 119 kronor.

6. Kosttillskott

Ibland är sexlusten minskad till följd av brist på exempelvis kväveoxid som är grunden till att blodkropporna ska svälla, så att säga. Därför kan L-Argiplex vara ett bra tillskott, för både kvinnor och män, som önskar sig ökad lust.


Den finns dels för män hos Bodystore och kostar 299 kronor för 100 kapslar. Samma pris för kvinnor, också hos Bodystore.

Om du är lite blyg så är det här bästa sexprylen för dig. Den ser ju så oskyldig ut... Men om du i stället vill överraska din älskling, borde du läsa vår guide.

Kat
/
/
/
R&B
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!