- Foto: Coolstuff/Partykungen

Årets 13 vidrigaste dekorationer till Halloweenfesten

Gör din fest till den som folk kommer snacka om i åratal – om de överlever den, det vill säga. Här är årets läbbigaste pynt till Halloween.


Du har fixat den perfekta outfiten, mystisk bordsdukning och riktigt äckliga tilltugg till Halloweenfesten. Nu fattas bara det där alldeles extra. Det där som får blodet att isa när dina gäster kliver innanför dörren.

1. Inpackade likdelar


Dina gäster ska ta lägga några flaskor på kylning, öppnar dörren till kylen och möts av det här äckliga paketet med styckade kroppsdelar. Kommer garanterat få folk att tappa aptiten. Perfekt – mer chips till dig!

Här hittar du likdelarna som får vilken köttätare som helst att go vegan.


2. Dramatiskt mörkklätt skelett med självlysande ögon


Släng in den här ruggiga liemannen med självlysande ögon i klädkammaren och skräm livet ur alla som har tänkt smyga undan för ett litet hemligt hångel på tu man hand.

Kvällens bästa skräckinjagande lustdödare hittar du här.


3. Mystisk ljudaktiverad och självlysande spåkula


Dra ihop en seans under festen och skapa magi med den här klistallkulan, som aktiveras av ljud och skimrar i olika mystiska färger.

Gå all in i rollen som spådam, köp din spåkula här.


4. Jämrande spökbarn med nalle


Finns det något läskigare än spökbarn i nattlinne? Ja, läskiga spökbarn i nattlinne som jämrar sig och vinglar runt som en äkta döing.

Ge varenda unge mardrömmar för livet, skynda dig att beställa hem spökflickan här.


5. Klättrande zombies

Skräm bort varenda besökare på jakt efter godis eller bus med den här fasadklättrande zombien. Bli the talk of the neighbourhood, köp zombien här.


6. Dödsängel med vingar


Se till att dina gäster får besök av självaste hin håle. Det här verklighetstrogna skelettet kommer få knäskålarna att skallra. Skelettet insvept i nattsvart tyg hittar du här.


7. Ljudaktiverad talande zombie


Du bara måste låta den här zombien ta över din roll som värd vid dörren på festen. Med sina tre olika hälsningsfraser, käkrörelser och lysande ögon kommer dina gäster få ett oförglömligt första intryck av ditt Halloweenpimpade hem.

Bäst av allt är att den inte behöver aktiveras med en knapp, utan reagerar på ljud. Med andra ord börjar den skrämmas så fort dina gäster låter lite. Den givna hiten kan du köpa här.


8. Dödskallekaraff


Den här dödsläckra karaffen är så snygg att den kan stå framme hela kvällen och till och med när alla Halloweenfestligheter är över. Karaffen har en handblåst dödskalle på insidan, för bästa tänkbara skräckeffekt.

Skynda dig att beställa den här, så kan du snart fukta strupen med säsongens hetaste tillbringare.


9. Toalettmonster


Det här läskiga toamonstret kommer få dina gäster att kissa på sig av rädsla. Den drivs dessutom av batterier som gör att locket reser sig på ett skräckinjagande sätt, för att sedan blotta ett riktigt creepy monster.

Nöden har ingen lag, klicka hem monstret här.


10. Mor- och barnzombies


Blodiga monster i all ära, men för en äkta skräckfilmskänsla ska du satsa på den här spöklika duon. Den består av en zombiemamma som håller i en zombiebebis, invirade i grått tyg som tagna ur en filmscen.

Köp hem det här – om du törs.


11. The Zombie of Montclaire Moors


Skräm ihjäl dina besökare redan innan de har hunnit in genom dörren. Med den här zombien - direkt uppstigen ur graven - kommer pulsen vara hög redan innan festligheterna har satt igång.

Skynda dig att beställa den här innan den tar slut.


12. Demonbaby


Den här skräckbabyn kommer garanterat ta kål på allt bebissug. Det som kommer ut ur den här magen är allt annat än mänskligt och kommer få varenda gäst att rugga undan av äckelskräck.

Missa inte festens läbbigaste dekoration, den hittar du här.


13. Regan från Exorsisten


Okej. Det här är nästan för mycket, för bra. Alla som någonsin har sett (eller försökt undvika att se) gamla kultklassikern Exorcisten kommer skrika rakt ut av skräck när de ser den här sjukt läbbiga flickan i life-sizestorlek.

Bildkälla

Dessutom lyser den och rör sig obehagligt när någon passerar den, eller när lampan tänds. Som om inte det vore nog så ropar hon vidriga haranger, tagna direkt ur filmen.

Ingen Halloweenfest är komplett utan den här skrytiga pjäsen. Var först bland alla du känner och köp den här.

Happy, creepy Halloween!

Om du vill klä dig lika läskigt som dekorationerna, så hittar du årets läskigaste outfits här. Om du i stället vill ha en mer magisk hösthelg finns finaste Harry Potter-kläderna här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ska du på Halloweenfest i år?
Tack för din röst!