Välkommen till Sex & Blandat!

Många fumliga famntag, förvirrning hit och dit och åsikter som gått isär - Men nu är siten uppe! Lite som första gången man har sex kanske. Eller nä, att få upp siten var faktiskt mycket lättare. Det tog ett par veckor, men ett grymt sexliv kan man få vänta i flera år, eller kanske hela livet, att få.


Men där kommer vår nya fantastiska site Sex & Blandat in! Guider till sex, hjälp med vården, tips om hur du står upp för dig själv, hur du brottas med självkänsla och ovanpå det bjuder vi på mycket som är snyggt, roligt eller bara rätt fånigt.

Sex & Blandat är en site för tonåringar och unga vuxna, både tjejer och killar. Tjejer måste lära sig att våga mer, tänka mindre negativt om sin kropp. Killar måste få lära sig att det är okej att prata, att fråga, att undra. Tjejen ska inte behöva vara den där prestationsprinssesan, och killen ska inte behöva vara någon läskig hunk ur en porrfilm heller. Det är inte så det är på riktigt, ändå.

Men på ett nytt sätt. Vi vill inte vara överpretto och sterila. Vi vill inte vara överdrivet mesiga. Men vi vill heller inte vara en porrsajt eller något hafsigt alternativ för saker som är “lite tabu”.

Vi vill vara mänskliga. Riktiga. Ärliga.

Det kan vi bara bli med er hjälp. Sex och Blandat är en interaktiv site med tanke att uppmuntra till diskussion och tanke. Vi vill gråta med er, skratta med er, och lära oss minst lika mycket av er som ni gör av oss. Därför är det viktigt att ni berättar hur ni känner, vad ni har svårt för, och skickar era frågor till oss.

Och förresten - Fyfan vad kul! Jag heter Hanna Fridén och är redaktör för siten. Har tjatat om en bättre sexualundervisning i flera år, skrivit om sex, vården, relationer och ritat serier på temat. Men jag har alltid velat hålla i en site också. Hurra! Vi gör vågen! Hurra! Det här ska bli grymt.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!