Könshår inom porren

Sex & Blandat gav sig ut på internet och försökte hitta könshår på tjejer inom gratisporren. Vad upptäckte vi? Det anses sjukt kinky!


Höromdagen skrev Sex & Blandat om vilka rabalder det blev efter att porsdkådisen Sasha Grey näckat i Entourage med ett – vänta på det – orakat kön! Paniken rörde självklart inte hennes nakenhet, utan snarare hennes buske. Vi snackar inte direkt snårskogen i Ronja Rövardotter nu heller, nä, en liten buske bara, som ansågs vara något det grövsta av det hon någonsin gjort trots att hon spelat in både gang bangs och våldsporr tidigare.

Sex & Blandat slogs av tanken att det här med hår på tjejerinom porr, det kan inte vara vanligt. Vi bestämde oss för att ta reda på hur lätt det är att hitta tjejer med hår mellan benen ute på alla gratissidor där ute.

Det var mycket, mycket svårare än vad vi trodde. Vi trodde att det skulle vara lite knepigt, inte att vi skulle behöva vägledas in på samma siter som saluförde typ, ja, bajsporr och blöjsex.

Det blev snabbt uppenbart att en kvinna med ett hårigt underliv sågs som rätt avvikande, och att killar som uppskattade det sågs som fetischister, alltså handlade alla kön med hår på olika fetischsidor inriktade just på könshår. Hairy-fetisch, oh, så skoj.
 

Så tänk på det, alla ni tjejer där ute som inte rakar könet. Enligt porrvärlden är ni otroligt kinky!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!