Och så lite allvarlig..
1 av 4
Och så lite allvarlig..
Mjao!
2 av 4
Mjao!
www.rahlenfeldt.blogg.se
3 av 4
www.rahlenfeldt.blogg.se
Snygga Christoffer
4 av 4
Snygga Christoffer

Sex & Blandat dejtar: Christoffer Rahlenfeldt

"En flickvän skulle man ju hålla i handen och så på stan men med en kille beter man sig mer som polare." Christoffer Rahlenfeldt är veckans singel i stan.


Tio snabba med Christoffer

Föredrar Christoffer Paow framför Kissie och är han själv aktiv eller passiv i sängen? Det och mycket mer svarar han på i videon här till vänster.

I veckor försökte Sex & Blandat styra upp en träff med Christoffer och när Alabama äntligen satte sig ner och pratade med honom visade det sig vara värt all väntan.

Christoffer Rahlenfeldt, 20, bor i Stockholm men kommer från Ystad. Han bloggar och jobbar som bartender men drömmer om att fortsätta utbilda sig till stylist i London eller Paris.

Hej Christoffer, vi går tufft ut och börjar med din sexuella läggning, hur insåg du att du var bisexuell?

– Jag kommer från en liten stad och kände ingen homo- eller bisexuell person. Så jag hängde mycket på nätet och pratade med killar. Och ja, så började jag väl intressera mig för även killar och inte bara tjejer helt enkelt.

Hur kom du ut? Gick det smärtfritt eller var det en jobbig process?

– Det var inte speciellt jobbigt alls. Jag berättade för min familj och för mitt fotbollslag och ingen tyckte att det var något konstigt. Alla tog det bra.

Vilken typ av tjejer resp. killar gillar du?

– Jag gillar söta tjejer, lite försiktiga liksom. Fina flickor typ. Och killar ska vara manliga. Killar som är killar helt enkelt.

Är du en, som du kallar det: kille som är kille?

– Haha, inte till 100 procent kanske, men oftast.

Ditt senaste förhållande var med en kille, varför tog det slut?

– Mestadels för att vi bodde så långt ifrån varandra och inte kunde ses lika ofta som vi ville. Det blev dyrt för mig för det var alltid jag som betalade. När jag bodde i Köpenhamn i somras blev avståndet ännu längre och det fungerade helt enkelt inte. Men vi är vänner i dag.

Är det någon större skillnad på att vara tillsammans med tjejer och killar anser du?

– Nej inte direkt. Den största skillnaden är nog hur man beter sig bland folk. Att man kanske inte är lika fysisk med en kille som med en tjej. En flickvän skulle man ju hålla i handen och så på stan men med en kille beter man sig mer som polare.

Vad säger du om jag säger som vissa att bisexualitet bara är en fas på väg mot att komma ut som helt och hållet gay?

– Hm. Livet består av faser och visst kan det nog vara så för vissa, som bara vill testa något nytt exempelvis. Men om man tycker om någon på riktigt och verkligen tänder på en person, då vet man, och det är ingen fas. ,

Hur lever du som singel?

– Ett härligt liv. Jag umgås mycket med vänner och är såklart ute en hel del och festar. Så som det blir när man är singel och jag jobbar som bartender nu vilket är skitroligt.

Dejtar du mycket och i så fall, hur ska man vara som person för att få dig på fall?

– Nja. Det skulle jag inte påstå, inte aktivt i alla fall.

– Man får gärna vara spännande, framåt och driven. Kanske även lite impulsiv, men på det bra sättet. Ingen korgosse liksom, haha.

Blir du lätt förälskad?

– Förr blev jag det. Hur lätt som helst, men inte längre. Man inser med tiden att allt inte bara handlar om yta och det krävs lite mer för att jag ska bli kär i dag även om man blir lite småförälskad i någon då och då förstås.

Tycker du det är ok att ligga på första dejten?

– Det är ok. Men jag tycker att man ska vänta lite, bygga upp lite mystik.

Varför pratar man om passiv och aktiv i gayvärlden? Det gör man inte om heterosexuella?

– Det där är så dumt. De flesta är inte antingen eller. Syftet är förmodligen att försöka antyda vem som är den manligare av två killar i en relation. Som om bara manliga män kan vara aktiva.

Många vet vem du är och jag förmodar att du har en del fans, skulle du kunna tänka dig att träffa någon som raggat upp dig via bloggen?

– I min tävling A shot of Love, hade mina läsare chans att vinna en dejt med mig men det var ju bara fejk, jag träffade ingen i verkligheten. Jag skulle nog kunna göra det på riktigt dock.

– Samtidigt får man tänka på att bloggen kanske ger en lite felaktig bild av en person, fast om man har tur så visar man sig vara bättre i verkligheten. Det tyckte mitt ex att jag var, haha. Han hade en väldigt konstig bild av mig från början.

För ett tag sen var Amir Singel i stan och han sa att det liggs mycket mer i gayvärlden än i den straighta, är detta något du håller med om?

– Det är helt fel. Gayvärlden är mindre än heterovärlden och det kanske känns som att alla ligger hela tiden men så är det inte.

Vem är den hetaste tjejen i bloggvärlden just nu?

– Kenza som verkligen är naturligt vacker. Dessie har också ändrats mycket och blivit väldigt snygg.

Och vem är den sexigaste killen som bloggar i Sverige?

– Den var svår. Kan inte komma på någon men Kenzas kille Alex kan ju starta en blogg och så väljer jag honom.

Låt säga att du och jag har haft vår första dejt, hur vet jag om du är intresserad av att ses igen eller ej? Hör du av dig eller spelar du svår?

– Det beror ju på. Jag kanske inte spelar svår direkt men föredrar nog att avvakta lite. Fast det är också viktigt att visa vad man vill och jag har inga problem med det.

Stämmer det verkligen att utbudet av potentiella partners blir dubbelt så stort när man är bisexuell? “Varför inte vara bisexuell, då har man dubbla chanser en lördagkväll” är citatet jag tänker på.

– Det stämmer inte för mig i alla fall. Jag tycker att det är svårare som bisexuell och personligen har jag blivit mycket mer kräsen när det kommer till tjejer.

Om du skulle göra en version av det amerikanska programmet fab 5, vilka skulle du ha med dig som programledare?

– Hahaha. Låt mig tänka. Martin "Miss Inga" Johansson för festerna, Bobby Oduncu för hår, Dennis M för diet, jag själv sköter stylingen och Kissies brorsa Peter "Peter08" Nilsson, får fixa dejterna. Fast Peter är inte bög men skit i det.

Läs Christoffers blogg här.

Tio snabba med Christoffer

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!