Veckans bloggresumé

Vad har hänt senaste tiden hos våra kära bloggare? Nedan har vi plockat ut lite godbitar - enjoy!


Din blogg på Sex & Blandat?

Tror du att din blogg skulle passa på Sex & Blandat?

Maila till filippa.berg@nyheter24.se och berätta lite om din blogg och varför du tycker den skulle passa hos oss.

Lazandrita fick ett läsarbrev från en tjej som inte haft sex på ett år:

"Egentligen säger väl fan rubriken allt…Och skulle jag läsa vad jag själv är på g att skriva skulle jag nog tänka/säga, SKYLL DIG SJÄLV  DIN KRÄSNA JÄVEL!För det ju inte svårt att få ligga som tjej, ”the power is in the  pussy” och det är fan sant, men ja det är alltid ett jävla men som ska smyga sig in..."

Läs hela mailet här.


Erica Valentina vill hitta lite snygga tjejer att fota och vi vet ju alla att hon kan det där med heta bilder.

"Jag letar efter lite tjejer som vill bli fotade, inget fancy bara random fota lite, jag har nämligen kommit på att jag tycker mer om att vara bakom kameran än framför den. det kommer bli väldigt personliga bilder, lite naket ibland, massa tuggumi, sprit och cigg. Jag vill få fram kvinnans starkaste vapen; hennes sexualitet, så om det är någon som vill leka lite så kan ni maila mig på Valentinaerica@gmail.com. Bifoga gärna en bild så att jag kan se vilka propps och så jag behöver!"

Inspirationsbilder finns i inlägget.
 

Gustav Almestad funderar över ställningshetsen.

"Veckans tema på Vecka 6 gäller en av de mest klassiska frågespaltsämnena och favorit bland ytliga sexdiskussioner: ställningar. Vilken är bäst, vilken är favorit och så vidare. Eftersom övriga bidrag skött den kritiska biten funderar jag på om man inte kan behöva ett försvar för ställningshetsen. Eller snarare förklaring. Varför är folk ställningsfixerade?
Ja, ett huvudskäl är nog Jakten på Vaginalorgasmen och en fixering överlag på kuk i fitta-sex."


Läs hela inlägget här.


Diabetesmannen håller i en tävling för alla som har diabetes eller som har en familjemedlem/vän som har sjukdomen.

"Hur vinner man? ”BÄSTA DIABETESBILD” Alltså, Ta en bild som symboliserar diabetes. Bilden behöver inte vara på dig själv, men så fort man ser bilden så ska man se att den har med diabetes att göra. Svårare än så är det inte! Berätta gärna lite kort om dig själv också. Bilden skickas till Diabetesmannen@hotmail.com"
Bilder på priserna finns i inlägget.


Fridah har för många skor och säljer därför av lite snyggingar.
 

"Återigen, jag har alldeles för mycket ONÖDIGT i min garderob. De svarta (wedges) är heeeelt oanvända, och de beiga har jag använt en enda gång. De är för snygga för att bara finnas i min garderob. Därför är det dags att vi skiljs åt! De är i storlek 36. Gör som sist, släng in en kommentar här eller maila på FridahCharlotta@hotmail.com med ditt bud. (Minimum 250 kronor) PUSS!"

Kolla in skorna här.


Neliah verkar ha hittat lugnet i Norge och skriver om det här.

"Yes, jag håller med er! Det var ett tag sedan jag faktiskt skrev ett inlägg istället för att bara bildbomba er med mitt tillfälliga liv i Norge som består utav en kille, mys & fjällen. Inte alls likt mig, jag håller med er åter igen. Just nu sitter jag i hans soffa, lyssnar på No woman no cry med Bob samt röker min första morgoncigg trots att klockan är way to much for taking that one now. Men J jobbar så jag har inte så mycket för mig utöver det.  Eller ja utöver att jag hänger med datorn i högsta grad och skriver allt jag kommer att tänka på just nu. Allt jag känner, tycker och vill dela med mig till er fina."

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!