En singeltjejs bekännelser v. 46

Varje tisdag skriver vår hemliga skribent "Ida", 20, om sin gångna vecka - detaljerat och ocensurerat.


Om Ida

Ida är en 20-årig tjej från Stockholm som lever det goda livet.
Varje vecka ger hon oss en inblick i hur singellivet för en snygg tjej i huvudstaden ter sig. Uncensored.

Vill du fråga Ida någonting, maila till filippa.berg@nyheter24.se

Hur spännande det än är att läsa om mitt sexliv förstår till och med jag att det blir lite långrandigt ibland. Kom precis hem efter en helt fantastisk natt och morgon hos Pär, men istället för att skriva om det tänkte jag berätta en annan historia.

Vi får gå tillbaka 1½ år i tiden, till den dagen då vi började bete oss riktigt jävligt mot varandra. Jag pratar givetvis om Honom. När det här hände hade vi känt varandra i drygt ett halvår. Efter våra förälskade veckor runt jul och nyår gled vi ifrån varandra och utvecklade en sorts KK-relation som även den bleknade med tiden.
Lagom tills att jag var redo att glömma och gå vidare kom nästa smäll, vi skulle börja jobba tillsammans. Vi bestämde oss för att sköta det hela professionellt och inte ligga med varandra under tiden vilket självklart slutade med att vi hittade tillbaka till varandra och hade sex igen efter att ha umgåtts intensivt i en månad.

Egentligen hade jävligheterna redan börjat när han öppet raggade och hade sex med andra tjejer framför ögonen på mig och dessutom låg med min kollega och vän som drivit igång hela projektet (vilket jag visserligen inte var medveten om då). Det som hände den här kvällen var bara ytterligare ett steg nedåt i vår destruktiva relationsspiral.

Det var en onsdag dagen innan min födelsedag och självklart skulle vi gå ut för att fira in min 19-årsdag vid tolvslaget. Kvällen började på Utecompagniet och fortsatte på Rose och vid midnatt sjöng (vrålade) tjejerna "Ja må hon leva" för mig inne på toaletterna. Tio minuter senare ringer Han.

"Grattis hjärtat! Var är du?"

"På Rose."

"Bra, då kommer vi!"

Jag blev både förvånad och så fruktansvärt glad att det verkade vara en självklarhet för honom att komma och fira mig. Särskilt med tanke på att vi varken setts eller hörts på nästan en månad. Små förhoppningar började gro inom mig.

Plötsligt stod Han framför mig och med sig hade han Niklas – och bara så att vi är på det klara är det här alltså inte Niklas 3 med the gigant penis utan Hans bästa vän Niklas. Mitt hjärta tog ytterligare ett litet skutt i bröstet, dels för att Niklas är fasansfullt snygg och dels för att vi småflirtat med varandra sist vi sågs. Det här kunde bli katastrof om jag inte spelade mina kort rätt.

Tyvärr hade alkoholen redan våldet över min kropp. Diplomatiskt försöker jag umgås lika mycket med dem båda utan att situationen urartar till någon sorts maktkamp där jag är köttstycket mellan två rottweilers. Han drar mig intill sig, pussar mig på kinden och viskar fina saker i örat på mig. Så som han alltid gör.

Jag avbryter honom och mumlar något om att han inte får leka med mig, om vi ska göra något ska det betyda något och att jag inte vill vara en brud i mängden.

"Det är du inte, du är speciell och du betyder jättemycket för mig."


Svarar han ömt. Och även om jag någonstans långt i bakhuvudet hade en påminnelse om att han var en player och antagligen bara ville få mig i säng så sket jag fullständigt i det och vi kysste varandra. Och jag var så lycklig. Han med. Jag såg det i hans ögon. Hans blick är nästan alltid tom oavsett vad han gör, var han är och med vem. Det är som att han tänker på något helt annat samtidigt.

Jag tappade allt grepp om verkligheten. I såna stunder försvinner allt. Jag vet inte hur länge vi stannade, jag vet inte vart mina vänner tog vägen, jag vet inte vad vi gjorde. Jag vet bara att jag var med honom och att jag var lyckligare än på länge.
Det känns alltid lite som en dröm varje gång vi hittar tillbaka till varandra. Vi är oftast fulla och trötta, på en nattklubb eller efterfest. Tiden försvinner och dag kan lika gärna vara natt. Cigarettrök blandat med parfym och ett enormt lyckorus. Man bryr sig inte om någonting, verkligheten existerar inte och allting är suddigt.

Men den här gången betydde det ju faktiskt någonting.

Jag red ut från Rose på  hans rygg och Niklas hade sitt hemsläp så allt hade löst sig utmärkt tyckte jag. Vad som hände sen är fortfarande ett mysterium för mig.

Alla fyra drog hem till Honom och in i varsitt sovrum. Vi slet av våra kläder, flög runt i sängen, kysstes och njöt av att få vara tillsammans igen när jag hör hur någon kommer in i rummet. Jag släpper taget som honom och vänder mig på rygg för att se vem det är. Precis ovanför mig står Niklas, avklädd. Innan jag hinner reagera böjer han sig ner över mig och kysser mig. Jag blir så chockad att det dröjer ett tag innan jag besvarar kyssen. Och sen kunde jag inte sluta. Niklas kysstes som en gud och la sig ned i sängen med oss.

Jag går till toaletten och försöker ta in att jag ska ha en trekant med två av de snyggaste männen jag någonsin träffat.

”They only fuck supermodels”

Upplyste min vän mig när jag såg dem för första gången. Och även om det inte är sant så  trodde jag honom när jag såg deras bilder som var som klippta och skurna ur Entourage.

Jag gick tillbaka till sängen där dem låg och väntade på mig. Niklas flög på mig som en tiger och började kyssa mig igen. Han tog för sig som om jag vore en frukostbuffé och jag hade inte en chans att ge Honom någon uppmärksamhet. Plötsligt reser Han sig upp och går ut ur rummet. I samma stund drar Niklas av mina trosor och trycker in sin kuk i mig. När Han inte kommer tillbaka orkar jag inte bry mig längre och njuter av varenda sekund. Sänggaveln smäller i väggen gång på gång när han stöter in i mig bakifrån och jag vet att Han hör allting.

Och på något sätt kändes det så jävla skönt att Han fick somna på soffan till ljudet av mina stön när hans bästa vän knullade mig i hans säng. Som en hämnd mot alla gånger han sårat mig.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!