Marknaden för sexleksaker är inte direkt mättad med produkter riktad speciellt mot transpersoner.
1 av 4
Marknaden för sexleksaker är inte direkt mättad med produkter riktad speciellt mot transpersoner. - Foto: perfectfitbrand.com / Fredrik Sandberg SCANPIX
Buck Angel har myntat begreppet "det är inte det du har mellan benen som definierar vem du är" och kallar sig själv stolt för "mannen med fittan".
2 av 4
Buck Angel har myntat begreppet "det är inte det du har mellan benen som definierar vem du är" och kallar sig själv stolt för "mannen med fittan". - Foto: Faksimil Buckangel.com
Nu har han utvecklat produkten Buck-Off, som riktar sig till transmän. Sexhjälpmedlet träs över klitoris där den används på samma sätt som vid masturbering av en penis.
3 av 4
Nu har han utvecklat produkten Buck-Off, som riktar sig till transmän. Sexhjälpmedlet träs över klitoris där den används på samma sätt som vid masturbering av en penis. - Foto: perfectfitbrand.com
Den lilla svarta atrappen är tänkt att skapa njutning i form av klitorisstimulans för transmän.
4 av 4
Den lilla svarta atrappen är tänkt att skapa njutning i form av klitorisstimulans för transmän. - Foto: perfectfitbrand.com

Här är sexleksaken som äntligen tar transmäns njutning på allvar

Nu lanserar transaktivisten Buck Angel sexleksaken BuckOff, som sätter transpersoners njutning i fokus.


Dildos, vibratorer, handklovar och analpluggar, det är bara en mycket liten del av den enorma marknaden för sexleksaker.

Men några som helt verkar ha glömts bort i utvecklandet av nya produkter inom sexhjälpmedel och njutning är transpersoner och de som på olika sätt har kroppar som inte motsvarar tvåkönsnormen i samhället.

Buck Angel är en amerikansk transman känd för sin aktivism inom frågor om mänskliga rättigheter och utbildningsfilmer inom sex. Han har myntat begreppet "det är inte det du har mellan benen som definierar vem du är" och kallar sig själv stolt för "mannen med fittan".

Nu har Buck lanserat världens första sexhjälpmedel specifikt för FTM-personer, det vill säga female to male – transmän – med det briljanta produktnamnet "BuckOff".


Stimulatorn är tänkt att användas för de transmän som har en klitoris istället för penis.

– Det som är speciellt med transmäns kön är att de ofta blir förstorade, i synnerhet klitoris, tack vare testosterontillskott, säger Buck till The Advocate.

Därför ville han utveckla en produkt som hjälper transmän att tillfredsställa sig själva, med hjälp av uppfinningen som en kan trä över klitoris, som sedan masturberas på samma sätt som en penis.


Bucks erfarenhet är att det är viktigt för välmåendet att prata öppet om våra kroppar och att det har varit en livslång dröm för honom att skapa en sexleksak just för det här ändamålet.

– Det är ett sätt att bekräfta oss och säga "din kropp räknas, den förtjänar att få njuta och du är inte ensam", säger Buck till The Advocate och menar att utforskandet och accepterandet av den egna kroppen har gjort honom till den man han är idag.

En annan uppfinning helt i tiden är den här hoverboarden – med inbyggd dildo. Missa inte heller listan med de fem mest oväntade sakerna som ska ha använts som dildos i fängelser. Vissa av dem hoppas vi nästan bara är en skröna.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du någon sexleksak?
Tack för din röst!