- Foto: Fabio Muzzi / Scanpix

Min killes penis är för lång!

LÄSARFRÅGA. Tjat om killars penisstorlek är väl inte direkt en ny business, men vad gör man om han är för lång och den slår i livmoderstappen? Aj!


”Jag har träffat en fin pojke som är ganska välutrustad. Tjockleken är inget problem, men däremot längden. Vid sex slår han med jämna mellanrum i botten, något jag nu vant mig vid, men ibland så mycket att det gör ont. Visst kan man be honom vara försíktig och inte stöta så djupt… men det blir lite svårare när jag själv samtidigt vill ha mer av honom och hela tiden drar honom närmre, tills det slår i igen (så lite självdisciplin på mig med kanske)… Frågan är i vart fall om det är farligt att slå i botten såpass hårt att det gör ont, men inte jätteont? Och jag vill minnas att du i ett blogginlägg för en herrans massa tid sedan kommenterade storleksdebatten med att du brukade kolla storleken på utrustningen mest för att se vilka ställningar som skulle funka bäst, men inte skrev något om vilka du använde när, så vilka ställningar upplever du funkar bäst med en mycket lång herre?”

 

Först och främst: Aldrig, aldrig klassisk doggiestyle. Det är typ fittsjälvmord med en man med en lång utrustning, aj!

Men visst går det att hjälpa med olika ställningar! Jag tycker att det är bra att ligga ner på sidan med mannen bakom, penis kommer inte in lika långt och det är en bekväm ställning som är mysig. Man håller in varandra och kan fortfarande vända huvudet så att man kan se varandra och kyssas.

Att tjejen är ovanpå rekommenderar jag också gärna, så kan man anpassa sig själv efter vad som känns bra. I olika lutade ställningar så kommer penisen inte in lika långt, och man kan dessutom smeka sin klitoris mot killen, skönt! Mitt bästa tips alla kategorier om man inte vill behöva smeka sig under sex för att komma.

En annan ställning som jag tycker passar bra för syftet som dessutom känns väldigt sexig är stående. Tjejen mot väggen (men inte lutad bakifrån) och killen framför. Den här ställningen kan ibland behöva lite stöd på marken så att båda kommer upp i en bra höjd som passar varandra, och det kan vara bra att ha en kant att hålla sig mot så att det inte blir ostadigt. Killen kommer inte in lika långt och det är en fantastiskt porrig ställning som riktigt ryter av erotik! Oj, vi är är så kåta på varandra att vi inte ens hinner ta oss till sängen, vi gör det här!

Det är inte farligt att det gör lite ont under sex på det sättet som du beskriver, men det är ju inte skönt när penis slår i livmoderstappen. Och sex ska ju vara skönt, så testa runt lite med olika ställningar. Gör en spännande lek av det och testa i hela huset, vet jag! På alla möjliga sätt ni kan komma på.

Kram,
Hanna

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!