- Foto: Wikimedia

Här är allt du behöver inför fotbolls-EM – nu kör vi

Äntligen är fotbollssommaren här! För att maxa upplevelsen tipsar vi om de bästa EM-prylarna!


Första matchen spelas mellan Frankrike och Rumänien på Stade de France i Paris på fredag. Därefter är fotbollssommaren igång på riktigt! Efter U21:ornas guldfeber ser vi fram emot att landslaget visar vad de kan och bjuder på en riktig fotbollsfest. Ingen sommar utan fotboll, så passa på att maxa!

Oavsett om du ska se matcherna hemma eller på plats finns det några saker du inte får glömma. Här tipsar vi om de ultimata EM-prylarna:

1. Ingen varm tåbira, men får man sukta med en kall fot(bolls)bira?

Att långa fotbollskvällar går bra ihop med väl kyld öl är inte direkt någon nyhet. Men det kan vara svårt att hålla bärsen kall i sommarvärmen. Testa den här kylmuggen med vätska i glaspartiet som blir till is om du har muggen i frysen. Den håller ölen kall länge!


2. Vem har sagt att fotbolls-EM kommer att avnjutas inomhus?!

Om solen skiner kan du ju ligga ute i gräset och lyssna på matcherna. Vi hittade till exempel de här bollformade portabla högtalarna. De funkar också riktigt bra om du vill peppa med David Guetta och Zara Larssons EM-låt ”This one's for you”. Du hittar Goobay Soundball portabel högtalare här!

3. Besviken på landslaget? Träna upp dig så Hamrén kan plocka med sig dig nästa gång!

Träna din egen fotbollsteknik med Rebounder – ett nät som kastar tillbaka bollen till dig. Du kan vinkla nätet på olika sätt för att träna olika tekniker. Här hittar du nätet!


4. Bestäm dig för om du vill vara blågul eller röd

Oavsett om du knarkar fotboll utomhus i Sverige, eller är en av de lyckligt lottade som fått en biljett till en match i Frankrike, är kräftröd aldrig en cool färg (eller ja, det beror ju förstås på vilken färg ditt lag har, men är det rött så är tipset ändå att nöja sig med en röd halsduk och tisha). Så stay cool och packa ner solskyddsfaktorn! Evy Technology Sunscreen Mousse SPF30 är exempelvis ganska lätt att kladda in lite snabbt. Den hittar du här!


5. Kötta in bollen i mål

Inget passar bättre till fotboll än en grillkväll. Lyft ut tv:n på innergården och bjud på fotbollsgrillfest. Med en klassisk klotgrill är det enkelt att lyckas med det perfekta EM-köttet. Köp grillen här!


6. Ett horn i sidan på motståndarna

Det ska synas vilket land du hejar på! Var kreativ och skippa blågult, ta vikingalooken istället! Efter EM kan du återanvända vikingahatten på medeltidsveckan i Visby!

Här hittar du vikingahatten.

Blond kvinna med vikingahatt

Marge Simpson vet hur man bär blågult, kopiera stilen

Blått hår och gul i fejan är sommarens trend. Sweetheart-peruken ger en Jessica Rabbit-take på Marge.

Här hittar du sweetheartperuken.

Kvinna med blå peruk

Så syns du garanterat i klacken

Ska du till Frankrike och stå i klacken? Se till att alla ser att du är på plats! Yellow poodle-peruken kommer göra dig lätt att peka ut för kompisarna hemma som får nöja sig med tv-tittande.

Yellow Poodle-peruken finns att köpa här.

Kvinna med gul peruk

Blågula kinder

Måla ditt ansikte med färgerna på laget du hejar på, så att du kan tjänstgöra som flagga om det skulle behövas!

Klicka hem Sminkkritor indragbara.

Kritor för ansiktet

Drick öl som en chef

TV-kontrollen i ena handen, chipsen i den andra… Var ska man ha ölen? I hatten såklart! Med Beer Sheriff ölhatt får du två fria händer!

Kolla in Beer Sheriff Ölhatt.

Cowboyhatt med dryckeshållare och sugrör

Öl ska serveras ur öl

Den ölformade öltunnan blåser du upp när den används och den tar ingen plats när du ska ställa undan den. Men det vet vi alla hur det blir med det, din uppblåsbara öltunna kommer alltid stå framme. I alla fall under EM!

Var hittar man en sån här ball öltunna? Här.

Uppblåsbar öltunna som ser ut som ett ölglas

EM
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!