Tre spel att lira i höst – för under 600 kronor

Deppa inte ihop för att det är höst. Nu får du äntligen tid att spela tv-spel, och hösten för med sig några spännande nyheter.


När det är höst passar man på att stanna inomhus – men misströsta inte för det. Helt plötsligt blir det en massa tid över för att spela tv-spel. Passande nog för hösten en hel del spännande, rysande godbitar med sig.

Rise of The Tomb Raider: 20 Year Celebration


Den 11 oktober släpps äntligen Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration. Nu kan du spela både det kritikerrosade "Rise of the Tomb Raider" och den nya enspelarhistorien "Blood Ties" och den nya mardrömmen "Blood Ties."

Lara Crofts värsta mardrömmar får liv när de döda intar hennes barndomshem. Det blir nu ditt jobb att besegra de smittosamma horderna av zombies.

Paketet innehåller bland annat VR-stöd, svårighetsgraden "Ultimate Survivor" för huvudberättelsen, 20 Year Celebration-dräkt och -pistol och allt tidigare nedladdningsbart material.

Rise of The Tomb Raider: 20 Year Celebration kan bokas redan nu på CDON för 599 kronor.

Final Fantasy XV


Det är snart 30 år sedan det första Final Fantasy-spelet släpptes, och den 29 november släpps det femtonde spelet i huvudserien.

Om du tidigare inte har spelat Final Fantasy så är det nu dags att börja. Det är en episk värld med actionfyllda strider. Du är Noctis, kronprinsen i kungariket Lucis, och du ska nu återta ditt hemland från imperiearméns klor.

Ta med dina vänner och upplev en fantastisk resa genom världe Eos. Bemästra vapen och magi och lär dig teleportera.

Du kan förhandsboka Final Fantasy XV på CDON för 599 kronor.

Om du inte har ett Plystation 4 finns spelet givetvis till Xbox One för 599 kronor på CDON.

Dishonored 2


Om du älskar action, mysterier och äventyr kan Dishonored vara perfekt för dig. Här fortsätter du din roll som en övernaturlig lönnmördare i en värld där myt och industri kolliderar.

Spela kejsarinnan Emily Kaldwin eller den kungliga beskyddaren Corco Attano.

Spelet utspelar sig från ett förstahandsperspektiv där dina val påverkar spelets berättelse. Kommer du ta dig osedd genom hela spelet och lyckas med dina uppdrag? Det finns bara ett sätt att ta reda på det – ta dig an utmaningen!

Föregångaren "Dishonored" släpptes 2012 och kritikerrosades världen över. Nu är förväntningarna höga.

Dishonored 2 släpps 11 november och kan bokas redan nu på CDON för 599 kronor.

Spelet finns även på CDON till Xbox One för 599 kronor och till PC för 499 kronor.

Annat att sysselsätta dig med under hösten är fantastiska Zen Sand eller världens största pussel.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!