- Foto: Prisjakt/ Nintendo

Nintendo Classic Mini NES - här kan du förhandsboka nya retrokonsolen

Nintendo Classic Mini NES är perfekt för alla nördar, eller bara världens bästa present till dig själv. Nu är det dags att förhandsboka!


Årets bästa nördpryl landar på den svenska marknaden den elfte november. Trycket har varit hårt på den lilla retrokonsolen, och förbokningarna har varit många. Och man kan verkligen förstå varför!

Läs mer om, och förhandsboka, Nintendo Classic Mini NES


Förutom designen, som imiterar Nintendos klassiska NES, så ingår inte mindre än 30 klassiska spel. Vad sägs om titlar som Kirbys Adventure, Donkey Kong och Super Mario Bros 1 till 3? Inte så illa.

Se vilka andra titlar som ingår i Nintendos retrokonsol här

För en konsol är Mini NES väldigt billig, med ett pris som börjar på 789 kronor. Det är dock värt att jämföra priser och villkor, eftersom du både kan spara pengar och hitta den butik som snabbast kan leverera din nya bästa vän till dig. Jämför olika butikers erbjudande på Mini NES här, så att du får din konsol så snart som möjligt.

Happy gaming!

Om du föredrar lite nyare gaming så borde du kanske veta att du kan spara massa pengar när du köper nya Battlefield. Läs här om hur du gör.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Behöver du den här?
Tack för din röst!