En snygg klocka, ett par sneakers eller kanske David Beckhams senaste parfym? Det finns mycket att överraska honom med i jul
En snygg klocka, ett par sneakers eller kanske David Beckhams senaste parfym? Det finns mycket att överraska honom med i jul

11 grymt bra presenttips till honom

Skäm bort mannen du älskar med något riktigt fint i jul, här är ett par tips! Eller en kompis du tycker om.


1. En snygg klocka


Är han en riktig tuffing? Överraska honom med en Casio G-shock. Med sin tåliga design är den perfekt för sport och utomhusaktiviteter, och det är ingen slump att klockan används flitigt inom det militära. Alla Casio G-Shock klockor levereras i en snygg box.

Här hittar du G-shock till bästa pris.

Missa inte heller att spana in dessa stilrena herrklockor som alla är på rea.

2. En doft av Beckham

En väldoftande parfym är alltid en klassiker – men vilken ska man välja? Vårt tips: David Beckhams Beyond Forever. Doften lanserade i somras och blev snabbt en favorit. Tänk dig manlig, lite träiga toner med samtidigt fräsch. Här hittar du den till bästa pris.

3. Snyggaste kallingarna


Sätt lite guldkant på hans tillvaro. Snygga underkläder slår ju aldrig fel och hur kan man inte älska dessa kalsonger från Polo Ralph Lauren? Idag får du också 20 procent rabatt på dem, om du använder koden NOW20.

4. Bästa grejen


Ett multiverktyg kan vara räddaren på resan, på golfbanan eller i skogen. Detta från Gerber innehåller bland annat skruvmejsel, flasköppnare, sax och smal knivsegg. Just nu är den dessutom nedsatt med cirka 40 procent. Här hittar du den.


5. Ett par schyssta lurar

Bose QuietComfort. Eller var lite snällare mot plånboken och klicka hem till exempel dessa från Beats by Dr. Dre som just nu är på rea.


6. Grymmaste köksmaskinen


Älskar han att laga mat? Då ska ni såklart ha en fritös, så att ni kan göra allt det härligt syndiga, och galet goda, krubbet. Just nu har till exempel OBH Nordica nedsatt pris på sin fritös ActiFry. Fynda den cirka 600 kronor billigare!


7. Stilrena sneakers

Man kan aldrig gå fel med ett par schyssta sneakers. Vi gillar till exempel dessa från Nike Roshe One och Adidas Original Stan Smith. Båda finns just nu att köpa för under femhundralappen.

Här fyndar du Nike Roshe One


Här hittar du Adias Stan Smith till bästa pris

8. Ett par VR-glasögon


Det finns en anledning till att VR-glasögonen blev utsedda till årets julklapp – det är helt enkelt en väldigt kul grej. För killen som gillar hårda paket är det alltså ett självklart val.
De på bilden kostar cirka 699 kronor, men det finns många olika varianter och prislappar att välja mellan. Se alla här.


9. En skön morgonrock


Ge honom en lite bättre start på dagen, men en omfamnade morgonrock. Denna kommer från Calvin Klein, och finns i både grått och vitt. Även den går att köpa med 20 procents rabatt idag, om du använder koden NOW20.


10. Nintendo Classic Mini NES


För alla som älskade 90-talets Nintendospel är denna retrokonsoll ett måste. Första leveransen sålde slut på nolltid, men det går att förhandsboka hos vissa butiker redan nu. Så, lägg en förhandsbokning och överraska honom med ett fint presentkort på vad som snart kommer att vara i hans ägo.

Hitta bästa pris på Nintendo Classic Mini NES och förhandboka här


11. Fina strumpor

En riktig vuxenpresent – men som faktiskt också kan göra mottagaren riktigt glad. Dessa kommer från Tommy Hilfiger, och kostar 129 kronor för ett tvåpack.


Mer läsning

  • Här är Xbox-modellerna du kan fynda på rean
  • Spara tusenlappar på dunjackan från Peak Performance
  • 30 snygga märkesväskor som just nu är på rea
  • De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
    Längtar du till jul?
    Tack för din röst!
    Senaste nytt

    Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

    16 Nov 2023, 10:46

    Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

    6 Nov 2023, 00:00
    Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

    Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

    20 Sep 2023, 08:54
    I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

    Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

    11 Maj 2022, 10:01
    Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

    Hjälpmedel för amning

    11 Maj 2022, 09:26
    Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

    Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

    9 Maj 2022, 13:49
    Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.