Vad sägs om att önska sig Batmans bil i julklapp?
Vad sägs om att önska sig Batmans bil i julklapp? - Foto: CDON

6 svindyra julklappar du borde få i jul

Det är tanken som räknas, men ibland är det cold hard cash som verkligen gäller. Klart du ska ha något snuskigt dyrt i julklapp!


Du är såklart värd det allra bästa, så självklart ska du få något extra lyxigt i julklapp. Det är väl ett utmärkt tillfälle för alla att visa hur mycket de älskar dig?

Parfym


Att lukta gott är ju alltid nice, och duska lukta godast av alla. Och självklart är världens godaste parfym Clive Christian 1872 Pure Perfume. Hur vet jag det? Den är dyrast.

Se hur mycket 30 pyttiga milliliter av parfymen kostar här.

Klocka


Vet du vad som borde stå överst på din önskelista? En Patek Philippe Grand Complications 5208P. Den här klockan har inte bara en svepande sekundvisare och repskyddat safirglas, den är även gjord i platina och kostar lika mycket som en herrgård i Storfors.

Mer info om klockan här!

Sneakers


Ok, så det här kanske inte är världens snyggaste sneakers. Men du vill ju såklart ändå ha dem, för de är riktigt rejält tokdyra. Upp på listan med dem bara!

Skorna, som heter Adidas By Rick Owens Mastodon Stretch Hi, finns här.

Hörlurar

De här lurarna, Abyss AB-1266, har massa coola specifikationer och säkert jättebra ljud. Men det är ju inte därför du vill ha dem...

De svindyra lurarna finns här!

Handväska


All you want for christmas är en Loewe Amazona Suede Leather Handbag! Den kostar ju bara som 3 228 liter mellanmjölk.

Se väskan, som mest bara ser ut som en vanlig väska, här.

Batmobile


Ok, så du vet att Tomten inte finns på riktigt men visst hoppas du fortfarande på Batman? Och med en egen Batmobile så kan du själv vara the caped crusader. Priset? Ja, det är sannerligen inte billigt. Men det är du väl värd?

Batmobilen, som är handgjord, kan du köpa på CDON.

Så, nu var önskelistan klar! Nu återstår bara frågan om vem som ska få äran att ge dig dina julklappar...

Om du vill spara lite kan du köpa årets måste-sko, Nike Roshe One, till halva priset här. Och kolla in våra bästa presenttips till din mamma.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde du få allt på listan?
Tack för din röst!