Älskar du sneakers? Spana in här under alla snygga modeller som just nu är på rea!
Älskar du sneakers? Spana in här under alla snygga modeller som just nu är på rea!

7 snygga sneakers – du just nu kan fynda

Ett par schyssta sneakers är aldrig fel. Just nu kan du också fynda några av de allra populäraste modellerna till riktig bra pris. Tipsa jultomten!


1. Adidas Originals Superstar Foundation

adidas originals
Få skor har gjort ett lika starkt intryck på marknaden som Adidas Originals. Denna odödliga skomodell introducerades av Adidas redan 1969. Skorna var ursprungligen tänkta att användas som basketskor – men är idag en sko som passar till många olika stilar och sammanhang.

Eftersom de är väldigt stilrena i sin utformning, passar de bra även till lite mer dressade klädstilar. Både Justin Timberlake och David Beckham till exempel kombinerar gärna sina Adidas Originals med snygga kostymer och skjortor.

Just nu kan du fynda denna klassiska skor cirka 50 procent billigare, jämfört mot ordinarie pris!

Här hittar du lägsta pris på Adidas Originals Superstar Foundation (herr)

Här hittar du lägsta pris på Adidas Originals Superstar Foundation (unisex)

2. Nike Roshe One

nike roshe one

Roshe One lanserades för första gången 2012 och designades av designern Dylan Raash. Modellen har släppts i galet många versioner och färgkombinationer, och fick i september i år en uppföljare med det föga oväntade namnet Roshe Two.

Fördelen med att tvåan lanserade var att helt plötsligt gick det att hitta Nike Roshe One till riktigt låga priser. Eller vad sägs om att till exempel betala 360 kronor istället för 899 kronor för ett par i dammodell?

Herrmodellerna är snäppet dyrare, men finns ändå att hitta 59 procent billigare, jämfört mot ordinarie pris.


Se lägsta pris på Nike Roshe One (dam)

Se lägsta pris på Nike Roshe One (herr)

3. Reebok Classic Leather


Klassiska skon som älskats av både tjejer och killar sedan 80-talet. Den finns i ett stort antal färger, men vår favorit är nog ändå den krispigt vita. Sugen? Passa på nu, när de är nedsatta med 26 procent.

Här hittar du lägsta pris på Reebok Classic Leather

Adias Classic Leather

Missa inte heller att spana in Reebook Classic Freestyle (till höger i bild) som du just nu kan hitta för 350 kronor.

4. Adidas Original Zx Flux


Zx Flux är en minimalistisk sko, som är otroligt stilren och samtidigt bekväm att springa och gå i. Skornas yttre är gjort av ett mesh-material som låter luften strömma genom skon, det gör att fötterna hålls fräscha, och skorna torkar även snabbt om de blir blöta.

Här hittar du lägsta pris på Adidas Original Zx Fluxjust nu nedsatta med 30 %!

adidas zx flux


5. Nike Air Max Tavas

nike air max tavas

Nike Air Max är en legendarisk skoserie, som aldrig blir ute. Hetast just nu i serien är utan tvekan Nike Air Max Tavas som har bevarat den klassiska retrolooken, men med en modern touch. Som alla Nike Air Max-skor har även Tavas luftdämpning i hälarna, vilket gör dem sjukt sköna och bekväma – även om du använder dem hela dagarna.

Just nu kan du klicka hem Nike Air Max Tavas för en femhundring, vilket är 740 kronor billigare mot ordinarie pris. Men skynda dig, det finns endast i begränsat antal!

Här hittar du lägsta pris på Nike Air Max Tavas


6. Nike Air Max Thea

nike air max rhea

Ännu en sko i den populära Air Max-serien. Thea är en slimmad modell, men en bekväm lättviktssula. Den har också en stilren design som uppskattas av många. Just nu finns den att klicka hem cirka 500 kronor billigare.


Hitta lägsta pris på Nika Air Max Thea (dam)

Hitta lägsta pris på Nike Air Max Thea (unisex)

nike air max thea


7. Adidas Stan Smith

Adidas Stan Smith

Den började som en tennissko, men i dag är Adidas Stan Smith en av de mest klassiska sneakers som finns – i vitt härligt läder och kritvita skosnören. Skon har sitt namn efter tennisstjärnan Stan Smith.

Har du otur kan du tvingas pröjsa uppåt en tusenlapp för ett par Stan Smith. Men – just nu hittar du skorna till ett riktigt schyst pris. Vad sägs till exempel om att just nu endast betala 449 kronor för de här klassikerna?

Här hittar du lägsta pris på Adidas Stan Smith

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Älskar du sneakers?
Tack för din röst!