11 magiska skönhetsprodukter – du just nu kan fynda

Vad är härligare än bra beautyprodukter? Att de är på rea, så klart! Spana in dessa favoriter, som alla finns till nedsatt pris.


Mellandagsrean har varit snäll mot alla oss skönhetsjunkies, för det finns flera bra produkter ute nu till nedsatt pris. Som dessa…

1. Ghd gold classic stylernedsatt med över 200 kronor


Märket Ghd är en förkorting av good hair day, och deras verktyg ger en just det. Just nu kan du fynda deras Gold classic styler, som du både kan locka och platta håret med, 13 procent billigare.

2. Dior Diorshow mascaranu endast 99 kronor


Den ultimata mascaran som faktiskt fixar de där perfekta fransarna man typ alltid drömt om, finns just nu att shoppa med 66 procents rabatt, här. För en hundring är den din – passa på!


3. Deo från Löwengrip – fynda för 100 kronor

deo

En riktigt bra, långtidsverkande deo som håller dig fräsch hela dagen. Extra plus för den goda doften. Fynda den till rea-pris här.

4. Glamglow mud maskfynda 20 procent billigare


Hypade masken Glamglow har länge varit en favorit bland Hollywoodkändisar, och ska snabbt ge fin lyster. På mellandagsrean kan du just nu hitta den flera hundralappar billigare. You glow girl!


5. Estee Lauder Double wear – 14 procent billigare


Foundationen som bland annat är en favorit hos Kendall Jenner! Den ger fint resultat och känns härligt lyxig. Just nu kan du också hitta den till ett riktigt plånboksvänligt pris.


6. Babyliss Curl secret – nedsatt med 16 procent


Vad är hemligheten till fina lockar? Denna! Babyliss Curl secret "suger" in hårslingan och lockar den perfekt på ett par sekunder. Har du inte testat måste du göra det! Just nu kan du fynda den för under femhundringen.


7. Gradient Shadow från Kardashian Beauty - fynda 40 procent billigare

kardashian beauty

Paletten har en mörk ton i ena änden för att sedan stegvis ljusas upp och avslutas med en skimrande highlighter. Något som gör att du kan använda den för många olika tillfällen, och stilar. Den är just nu nedsatt med 40 procent.


8. Ansiktsborsteendast 199 kronor


En ansiktsborste peelar bort orenheter och ojämnheter och ökar cirkulationen i huden, för ett mer strålande resultat. Men medan många elektriska ansiktsborstar ligger högt i pris – ofta över tusenlappen – är denna ett riktigt rea-kap. 199 pix, och den är din.

Här hittar du ansiktsborsten.


9. Eye cubes för pigga ögon - just nu 60 procent billigare

eye cubes

Har det blivit lite för mycket partande i jul – eller vill du bara ge dina ögon en snabbdetox och minska linjer och möka ringar? Säg hej till Peter Thomas Roths "ögonkuber". De innehåller lugnande och uppfräschande ingredienser som gurka, kamomill och aloe vera och trollar bort dina synder på ett kick.

Just nu finns de att fynda 60 procent billigare – så passa på.


10. Dirty Works Face & Body Brush haffa med 34 procents rabatt


En underbart mjuk borste som gör att du lätt kan blanda och applicera bronzers, puder och skimmer, på kropp och ansikte. Finns just nu med 34 procents rabatt.


11. Dior J'Adore – nedsatt med 20 procent


Den populära parfymen från Dior, som typ kommer i världens vackraste flaska finns just nu att hitta 20 procent billigare. Här hittar du den till bästa pris.

--

Mer mellandagsrea:

  • Grymmaste sakerna du kan fynda på rean – under 1000 kronor

  • 10 populära sneakers som är på rea

  • 29 elektronikprylar du just nu kan fynda


  • /
    De senaste nyheterna direkt i din inkorg!