15 skönhetsprodukter tjejer inte kan leva utan

Vilka är de allra bästa produkterna just nu? De här, enligt tjejerna själva.


När det kommer till skönhet vill man ju gärna hitta det absolut bästa. Därför frågade vi en stort antal kvinnor om vilka deras skönhetsfavoriter är – både i kategorin budget och lite lyxigare. Så här blev svaren!

Topp-15 skönhetsfavoriter:

BUDGET

1. HTH Bodylotion

En riktig klassiker som ger grym återfuktning. Dessutom är den oparfymerad och snäll även mot känslig hy.


Köp den från 59 kronor.

2. Kokosolja

Den här multiprodukten kan används till alltifrån hudkräm, sminkborttagning och hårinpackning. Eller som till exempel smoothieingrediens om man nu skulle vilja det. Plus för doften som för tankarna till sol och exotiska stränder, samt att den faktiskt endast kostar dryga hundralappen.


Här hittar du kokosolja.

3. Viva La Diva ögonbrynspenna

Vem vill inte ha snygga bryn? Eye brow fine liner från Viva La Diva är trots sitt låga pris (75 kronor!) ett riktigt bra alternativ. Den gör det enkelt att fylla i glesa partier, och ger fint resultat.


Här hittar du pennan!

4. Micellar Water från Garnier

Rengöraren som nästan är lite magisk, då du varken behöver gnugga eller skölja. Applicera bara Micellar Water på en bomullstuss och stryk över ansiktet. Som en magnet suger den upp smuts och gör huden ren på ett skonsamt sätt. Går också att använda på morgonen som en uppfräschare.

Här hittar du Micellar Water till lägsta pris

5. Urtekram lotion med Aloe Vera

Den här återfuktaren har blivit populär för sina naturliga ingredienser. Den innehåller bland annat aloe vera, olivolja, sheasmör, och aprikoskärnolja. Samt är både ekologisk och vegansk. Dessutom är den sjukt billig – 39 kronor och den är din.


Finns att köpa här.

6. Paulas Choice exfolierande lösning med BHA-syra

Paulas Choice har på kort tid blivit ett riktigt måste bland beauty-junkies över hela världen, och ingen produkt är lika hypad som deras BHA-peeling. Det är en leave on-exfoliering som lugnar och rengör samt är särskilt effektiv mot acne och ålderstecken. Passar alla hudtyper!


Här kan du köpa peelingen.

LITE LYXIGARE

7. Pixi Glow Tonic

Drömmer du om lite extra glöd? Då är det här ansiktsvatten för dig. Pixie Glow Tonic skyndar på ett skonsamt sätt på cellförnyelsen, samtidigt som den exfolierar. Resultatet blir klarare hy, som också känns mjukare och jämnare. Och ja, du får också snyggt glow.


Kostar cirka 300 kronor och du hittar den här.

8. Kevyn Aucoin The Sculpting Powder

Ett skulpterande puder som trollar fram de där framträdande kindbenen eller vilket resultat du nu vill ha. Genom att kombinera olika färgpigment ger pudret snygga skuggor som passar de flesta hudtoner.


Mer info här!

9. Contour Kit från Anastasia

En annan stjärna på contour-scenen är Anastasia. Det här kittet står på mångas önskelista och eftersom paletten innehåller både contour och highlighter är det allt du behöver för att stråla som aldrig förr.

Anastasias Contour Kit brukar kosta över 500 kronor, men nu kan du fynda det för bara 399 kronor.

10. Kanebo Sensei Emulsion

Ge din hud en riktig fukt-boost! Sensai Emulsion används efter din hudkräm och verkar återfuktande hela dagen. Eller som Kanebo själva säger – den bäddar in huden i en "fuktgivande slöja". Oavsett: Det funkar! Perfekt nu efter vintern för att ge huden en kickstart och lite ny lyster.


Läs mer här!

11. Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder

Vad är det för mening med att lägga perfekt makeup, bara för att se det försvinna inom några timmar? Lösningen stavas setting powder, och det allra bästa kommer från Laura Mercier. Detta ultratunna puder ser till att ditt smink håller hela dagen och ger ett snyggt, matt resultat som inte ser "kakigt" ut.


Köp superpudret här.

12. YSL Baby Doll Mascara

Den är kanske inte direkt billigast i skönhetshyllan – men däremot en riktigt grym mascara. Ger effekten av lösögonfransar och sitter som berget hela dagen. Inte konstigt att den är mångas favorit!


Du hittar den här – från 305 kronor.

13. Clarins Double Serum

Lyxigt serum som stramar upp huden och ger fin lyster. Effekten syns direkt och kommer att fortsätta förbättras ju mer du använder det.


Plocka upp serumet här.

14. Oribe Dry Texturing Spray

Räddningen för dig som har tunt eller platt hår! Om du tycker att det är dyrt att betala över 400 kronor för torrschampo är det helt förståeligt, men användarna är överens: Worth it!


Läs mer här!

15. BeautyBlender

Allas favvoverktyg och det bästa sättet att få ett resultat som ser helt flawless ut. Det finns många kopior, men originalet är ändå bäst.


Du hittar bästa priset på BeautyBlender här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!