14 amazing fynd – under 1 000 kronor

Vi har samlat de bästa rabatterna som internet har att erbjuda. Varsågod!


Att shoppa är kanske det roligaste som finns, men det blir ju väldigt mycket roligare om du även kommer billigt undan. Vi har därför samlat ihop ett gäng riktiga fynd, oavsett om du letar efter en skön jacka, en härlig parfym eller något till hemmet.

1. Parfym

En god doft kan pigga upp vem som helst, och det är dessutom en sak som är väldigt bra att köpa online. När du vet att en doft är bra så finns det ju inget skäl att släpa sig till affären för att få tag på den.


Men vilken ska du då välja? Vi tycker mycket om Blossom från Jimmy Choo för de som gillar mer feminina dofter och La Nuit De L'Homme från YSL för de som dras till mer maskulina dofter. Båda kan bli dina för under 500 kronor.

Fler bra parfymtips kan du få här!

2. Världens mest klassiska skor?

Alla har väl ett par Converse-dojjor i garderoben, och ärligt – finns det några bättre skor? De har dock en tendens att bli rätt slitna (antagligen för att man använder dem JÄMT) så det kan vara en bra idé att passa på att köpa ett fräscht par när de är nedsatta i pris.

Just nu kan du få den klassiska high top-modellen för så lite som 339 kronor. Så billigt!

3. Mobil från Huawei

Tänk att du kan köpa en grym smartphone för under tusingen! Huawei Y6II Compact har en skarp femtums-skärm och en riktigt vass kamera. Och, som sagt, är den ruggigt prisvärd.

Här finns mer info om telefonen.

4. En stilig klocka

Svenska klockmärket Daniel Wellington gör verkligen fantastiska klockor. Oavsett om du söker en herr- eller en damklocka så vet du att märket ger dig något stilrent, klassiskt elegant och mycket rimligt prissatt.


Daniel Wellington har massvis av modeller men de flesta ligger en bit över tusen kronor. Deras snygga Classic Oxford och damuret Classy Sheffield kan du just nu fynda från 927 kronor.

5. En praktisk surfplatta

Lätt och smidig, med en vikt på bara 300 gram och en kristallklar 7-tumsskärm. En riktigt stabil platta, som är är väl värt sitt pris.


Köp plattan från Lenovo här.

6. En smart och snygg ryggsäck

Alla som någon gång har haft ont i ryggen vet hur hemskt det är, och en av de bästa sakerna du kan göra för din rygg är att inte belasta den snett. En bra ryggsäck fördelar vikten av alla grejer du släpar runt på. De här två är dessutom hur snygga som helst!


Skaffa en Fjällräven Kånken eller modellen Hans från Sandqvist för att få en väska som både kommer göra dig och din rygg glad.

7. Hemmabiopaket

Det här är ett trådlöst hemmabiosystem från Samsung, som kommer att revolutionera din tv-kvällar. Med sin slimmade design och smidiga bluetooth-delning kommer den att höja vilken halvkass film som helst till nya höjder. Självklart är ljudet dessutom jättebra.

Systemet, som ofta kostar minst 1 500, kan du nu köpa för 950 kronor här.

8. Nya vårsneakers

Ok, så det är inte vår än på ett tag. Men det är sannerligen inte för tidigt att börja drömma om varmare och ljusare tider. Och klart att du ska möta våren med en par nya pjucks på fötterna!

Varför inte satsa på ett par riktiga stilikoner? Vad sägs exempelvis om Nike Roshe One Hyper Breath eller hypade Nike Air Max Thea? Just nu kan du fynda båda modellerna för runt femhundra kronor.

9. Finaste vårjackan

Självklart ska du matcha dina nya sneakers med en bra vårjacka. De här två, från Knowledge och J Lindeberg, är självklart riktigt fina men just nu även väldigt billiga.


Fler jackor hittar du här!

10. Eller en jacka som är riktigt varm

Realisten inser dock att det är minst två (eller tre) månader kvar tills vi ens kan börja fundera på vår. Kanske är det smartare att fynda en riktigt rejält varm jacka istället för att drömma om vårkläder?


Didriksson har en underbar parka, som finns i massvis med fina färger och som definitivt kommer se till att du slipper frysa. Den kostar ofta över 2 000 spänn, men just nu kan den fyndas för 995 kronor!

11. En superfin köksmaskin

Om du älskar att baka och fixa i köket kommer en rejäl köksmaskin att vara en riktig game-changer. Om du har kollat runt lite så vet du dock att de kan vara snuskigt dyra. Men den här, från Andersson, blir din för bara 990 kronor.


Maskinen har massor av tillbehör och en effekt på 1 000 watt och användarrecensionerna är lyriska. Men viktigast av allt är kanske ändå att den har så fina pastellfärger.

Se alla färger, och andra specifikationer, här.

12. Rayban Aviators

Om du sluter ögonen och tänker på ett par solglasögon, så är det stor chans att du tänker på ett par Rayban Aviators. Så ikoniska är de nämligen.


De brukar även vara rätt dyra, med priser upp mot 2 000 spänn. Men om du gör en prisjämförelse kan du få dem så billigt som 790 kronor. Bra va!

Hitta bästa priset på Aviators här.

13. En nice träningsväska

Har du också lovat att 2017 är året då du tar tag i träningen? Oavsett om du är fullständig tränings-noob eller en riktig gym-råtta så kommer du ha nytta av en ny träningsväska.


Det finns många fina, men våra favoriter kommer från Fred Perry och Kari Traa. Så fina!

14. En TV!

Tänka att du kan få en tv för tusen spänn! Ok, vi kanske fuskar liiitegrann, eftersom den kostar 1 190 spänn. Men kom igen, det är ändå ett riktigt fynd.


Kolla in LCD-teven från DigiHome här.

Detta är en kommersiell artikel. Det innebär att ämnet, produkterna och innehållet är valt och skrivet av en av våra shoppingredaktörer, men att den innehåller kommersiella länkar till en eller flera av våra partners.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hittar du någon ny favorit?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.