- Foto: Prisjakt/ Shutterstock

14 grymma köksprylar du kan fynda just nu

Perfekt för dig som vill bli en stjärna i köket. Det bästa? Allt på listan är just nu på rea!


1. Kitchen Aid – spara tusenlappar

Proffsiga köksmaskinen KitchenAid hjälper dig att snabbt slänga ihop en bröd- eller kakdeg, vispa grädde eller, om du köper ett tillbehör, göra din egen glass. Dessutom kommer den att se väldigt trevlig ut på köksbänken.

Priserna på Kitchen Aid kan skilja flera tusenlappar, så se till att göra en prisjämförelse innan du slår till.

2. Köttkvarn – spara 38 %

En egen köttkvarn är kanske inget du använder varje dag, men det är en sån där grej som verkligen gör skillnad. Dina burgare kommer att bli godare på egenmald högrevsfärs, och om du gillar råbiff är en egen kvarn nästan ett krav.


Köp din egen köttkvarn här.

3. Blender – just nu 15 procent rea

Med en blender i din köksarsenal kommer du att kunna göra de slätaste av soppor och skummigaste av smoothies. Just blenders kan vara värda att lägga lite mer pengar på, eftersom billiga ofta går sönder och är för svaga.


Vår favorit, från BlendTec, kan du läsa mer om här.

4. Smörgåsgrill – hela 62 % rabatt

Få saker är så goda som smält ost, och om du har en smörgåsgrill kommer du att kunna få din ostfix mycket lättare. Dessutom kan du grilla mycket mer än bara mackor i den. Nätet svämmar över av recept på allt från frittatas till muffins som kreativa genier slängt ihop i sina smörgåsjärn.


Fynda den just nu tok-reade smörgåsgrillen här. Just nu kan du få den för bara 249 kronor.

5. Bordsgrill – just nu 27 % rea

På tal om smält ost: Har du hört talas om raclette? Denna schweiziska paradrätt består av smält racletteost som hälls på kokt potatis, kryddas med lite färskmalen svartpeppar och ät med pickles och charkuterier. Låter kanske inte speciellt upphetsande, men är riktigt gott.

För att laga denna ultimata comfortfood är ett raclettejärn, som har små pannor där du kan smälta osten, en bra investering. Dessutom går den lilla grillen att använda till att grilla kött, fisk eller grönsaker direkt vid bordet.


Köp din kombinerade bordsgrill och raclettejärn här, från 495 kronor.

6. Köksvåg – nedsatt 25 %

För att lyckas med bakningen är en köksvåg ett jättebra redskap. Det tar bort allt gissande ur måttandet, och ser till att du får ett bra resultat varje gång.


Skaffa din köksvåg här.

7. Knivar – 14 % rabatt

En kock är inte bättre än sina knivar. Om du aldrig testat riktigt bra knivar kommer du verkligen att märka skillnaden.


OBH Nordica har är ett bra startset, med kockkniv, brödkniv och skasom fyller alla dina knivbehov. Just nu är det på rea, och du hittar det här.

8. Knivslup – just nu 15 % rea

Om du har bra knivar måste du ta hand om dem, och se till att du håller dem vassa. Det går att använda ett brynstål, men det går väldigt mycket enklare med en knivslip.


Mer info om knivslipen.

9. Elvisp nedsatt en fjärdedel

Få fluffig grädde utan att trötta ut dina handleder totalt. En elvisp är ett riktigt måste i köket.


Du hittar vår favorit här.

10. Kaffekvarn – nedsatt 22 procent

Alla kaffenördar behöver en egen kaffekvarn. Nymalda bönor ger ju trots allt ett väldigt mycket godare kaffe. Nu kostar den dessutom under 300 spänn.


Köp kaffekvarnen här!

11. Sous Vide – just nu 6 procent rea

Sous vide, att tillaga något länge i lågtempererad vätska, var länge något som bara lyxkrogar sysslade med. Men nu kan du enkelt göra det själv. Resultatet är värt väntan, eftersom det blir galet mört och gott.

Skaffa din sous vide här.

12. Grillpanna – 12 % rea

En grillpanna är ju egentligen mest en stekpanna, men om du använder den rätt får du såna därs nygga grillränder på din mat. Och ibland är det precis det som är pricken över i.


Grillpannan är just nu på rea och du hittar den här, från 349 kronor.

13. Stekpanna – nedsatt 11 procent

Att laga mat är en materialsport, och det blir både enklare och roligare om du har bra grejer. Den här, från de Buyer, är dessutom så snygg att du gärna vill ha den som uppläggningsfat.


Hitta stekpannan här.

14. Mixerset – nu 13 % rea

Det här ser kanske inte mycket ut för världen, men ett sådant här mixerset kan visa sig bli din bästa vän i köket. Mixa soppor med mixerstaven, gör din hummus i den lilla matberedaren och vispa grädde med vispdelen. Allt i ett, helt enkelt. Dessutom håller de hur länge som helst, så det är en investering som verkligen lönar sig.

Setet, som du kan köpa här, kostar runt 700 kronor.

Det kan vara slitigt i köket, och om du behöver extra energi hittar du nätets billigaste energidryck här.


Detta är en kommersiell artikel. Det innebär att ämnet, produkterna och innehållet är valt och skrivet av en av våra shoppingredaktörer, men att den innehåller kommersiella länkar till en eller flera av våra partners.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Älskar du att laga mat?
Tack för din röst!