- Foto: Shutterstock/ Prisjakt

Topp 5: här är ansiktskrämerna svenska kvinnor gillar mest

Känns din hud lite vintertrött? Det här är räddarna som svenska kvinnor shoppar allra mest just nu.


5. Färgad Complexion Rescue från BareMinerals

Det här är en riktig multiprodukt, eftersom den funkar både som fuktgivare och bb/cc-cream. Dessutom har den hög spf och ger en härlig lyster.


Du kan köpa den från ungefär 300 kronor här.

4. Kraftfull fuktgivare från Dermalogica

Skin Smoothing Cream från Dermalogica ger massvis med fukt, döljer fina linjer och ska dessutom motverka cellskador. Dermalogica kan vara rätt dyrt, men du kan hitta krämen från ungefär 500 kronor.


Shoppa Skin Smoothing Cream här, och kolla in andra produkter från Dermalogica här.

3. Vårdande nattkräm från Exuviance

Den här vitaminberikade krämen ska användas varje kväll för att reparera solskadad och torr hud. Det här är en produkt som har väldigt många positiva användarrecensioner, och resultat utlovas på bara fyra veckor. Kanske värt att prova?

Läs mer om krämen här.

2. Klassiska Eight Hour Cream från Elisabeth Arden

Det här är en sån produkt som är perfekt att alltid ha i handväskan. Den lugnande formulan med vitamin e funkar lika bra på fnasiga läppar, trasiga nagelband och torr hud. Krämen mjukar upp och minskar all form av irritation.

Den klassiska krämen lanserades redan på trettiotalet, och du kan köpa den här. Den kostar under 150 kronor, så det är ett bra köp.

Och vinnaren, den produkt som shoppas allra mest just nu, är....

1. Lumenes hypade CC-cream

CC står för colour correcting och det är exakt det som Lumenes CC-cream gör. Det är som en lättare foundation, med massor av hudvårdande egenskaper. Dessutom är den billig, så det är inte svårt att förstå varför den är så mångas favorit.


Shoppa allas favvo-produkt här.

Här är 10 skönhetsprodukter som verkligen är värda pengarna och här är 9 heta köp för dig som älskar Calvin Klein.

Detta är en kommersiell artikel. Det innebär att ämnet, produkterna och innehållet är valt och skrivet av en av våra shoppingredaktörer, men att den innehåller kommersiella länkar till en eller flera av våra partners.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kan din hud behövas piggas upp?
Tack för din röst!