7 present-tips till Alla hjärtans dag – som är galet lyxiga

Lyxa till det och skäm bort din älskling ordentligt på Alla hjärtans dag.


Fjortonde februari är precis runt hörnet, och nu har du chansen att göra årets Alla hjärtans dag till den fetaste någonsin. Så se till att satsa ordentligt, och ge en present som kommer få ditt hjärta att bli riktigt glad.

1. Ett lyxigt armbandsur

Det är såklart en present som kanske är lite i dyraste laget, men visst önskar man att man kunde unna sin darling en Breitling eller en Rolex?

Den här stilrena modellen från Breitling är en riktig klassiker och en sån där klocka som klocknördar kommer att bli grymt avundsjuka på. I och för sig kostar den drygt 50 tusen, men det är väl älsklingen värd?


Kolla in klockan här.

Om du tänker på lyxiga klockor, så tänker du säkert på Rolex. Och visst är det extra lyxigt med en i guld?


Den här klockan tickar i alla lyx-boxar och kommer göra din Valentine väldigt glad. Något annat vore orimligt, eftersom den kostar över 70 lax.

Du kan se fler detaljer här.

2. Överraska med ett tv-spel

Är ni ett gulligt nördpar? Då är den perfekta presenten just nu Nintendos nya spelkonsol, Nintendo Switch.


Den släpps visserligen inte förrän i början på mars, men den verkar väl värd att vänta på. Och dessutom kan du förboka den här.


Och ingen konsol är fullständig utan lite spel, exempelvis hyllade Zelda: Breath of the Wild. Om ert förhållande är stabilt och kärleksfullt rekkomnderar vi istället Mario Kart. Otroligt roligt, men ack så lätt att bli osams över. Ni kommer aldrig se på bananer på samma sätt igen...

Zelda-spelet, som dessutom är en lyxutgåva, hittar du här. Köp Mario Kart här, om du vågar.

3. Ge ett par lyxiga solglasögon

Det här kanske inte är den smartaste presenten, eftersom solglasögon har en förmåga att tappas bort eller gå sönder. Men kanske är det just därför värt att köpa ett lyxigare par, så att det finns lite större skäl att ta hand om dem bättre.

Vi gillar starkt de här bågarna från Yves Saint Laurent. De är klassiskt snygga och passar exakt alla med sin diskreta elegans.


Köp dem här, för drygt 2 000 kronor.

"Diskret elegans" är förresten motsatsen till de här brillorna från Dolce & Gabbana. De är stora, de är blommiga och de är alldeles, alldeles underbara. Om din raring är alldeles extra, är det här precis rätt present.


Se fler bilder här.

4. Ge bort lite extravagant hudvård

Det kanske verkar dumt att lägga tusentals kronor på en pyttig burk med vad som egentligen är glorifierat fett, men många svär att de här svindyra krämerna är värda varenda spänn.

Mest klassiska är Créme de la Mer och La Prairie Skin Caviar, som bland annat hela drösar av Hollywood-stjärnor älskar.


Köp La mer här och kosta på dig La Prairie här.

5. Unna darling en fin väska

Alla outfits höjs av en snygg väska, så en Michael Kors eller Sandqvist kommer att vara väldigt uppskattat.

Michael Kors-väskan är deras superpopulära läder-tote (som du kan hitta här) som är lika praktisk som snygg.


Den här stiliga läderväskan från Sandqvist, som kostar drygt 2 000 kronor, är den ultimata jobbväskan. Där finns plats för en 15-tums laptop och alla dina viktiga papper. Och om du nu mot förmodan inte har viktiga papper, så kommer din proffsiga väska göra att det åtminstone ser ut så.

Köp väskan från Sandqvist här.

6. Ge bort ett par fina skor

Ett par fina skor är en bra present – lätt att pricka rätt i storlek och något alla blir glada över. Satsa på ett par snygga (men väldigt lyxiga) sneakers från Common Projects om din käraste är inne på mer nerdressade skor.

Skorna kostar närmare tretusen, och du kan läsa mer om dem här.

Klart mer extravagant är dessa boots från Michael Kors. Modellen heter Python och är kanske de ultimata partyskorna.


Just nu kostar de "bara" 4 000, vilket är nästan halva priset. Fynda dem här.

7. Galet lyxiga underkläder

Vad säg exempelvis om en bh för 2 000 pix, med matchande trosor för en tusing? Men då är också underkläderna från Stella Mccartney och dessutom hur fina som helst.


De kommer såklart gräva ett ganska stort hål i din plånbok, men inget är väl för dyrt för kärleken i ditt liv?



En annan fin present är en riktigt god parfym, och här är våra 5 favoriter. Eller varför inte bara ge bort årets måste-sneakers?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du ha något på listan?
Tack för din röst!