Bästa presenterna till dig själv – på Alla hjärtans dag

Deppa inte för att du är singel, utan se till att du får bättre presenter än alla som är i något tråkigt förhållande. Treat yo self!


Alla hjärtans dag kan kännas lite deppigt när man är singel. Men vi tycker att du ska ta lite extra tillvara på den här dagen, och se till att älska den allra viktigaste (nämligen dig själv) lite extra.

Unna dig lite skön hudvård

Var lite extra snäll mot dig själv och lägg lite extra pengar och tid på dina hudvårdsprodukter. En bra början är en härlig scrub från Urtekram, som bland annat innehåller lavender och jojobaolja.


Följ upp med en effektiv hudlotion från Biotherm, som kommer göra dig riktigt len och härlig.

Skaffa en bossig klocka

Köp en klocka som påminner dig om hur bra du är, varje gång du tittar på den. Det behöver inte vara ett särskilt dyrt armbandsur, men det bör vara ett som du tycker är så extremt snyggt.

Vi gillar särskilt (svindyra) Omega Speedmaster och den (mycket mer rimligt prissatta) från Emporio Armani.


Mer feminina är Daniel Wellingtons fina modell Sheffield Lady, som du just nu kan få för under tusen kronor. En annan goding är klockan från Michael Kors. Roséguld är ju väldigt fint, så den har alla möjligheter att bli en riktig favorit.

Nörda loss

Ta en dag då du låter all nördighet i dig komma fram och spela galet mycket tevespel. Oavsett om du gillar Xbox eller Playstation finns det hur många spel som helst.

Men supernörden är såklart mest sugen på Nintendos senaste konsolsläpp: Nintendo Switch! Tyvärr släpps det först i början på mars, men det kan ändå vara smart att förbeställa för att vara säker på att få en. Och det är du väl värd?


Om du skrattar åt hur mainstream de andra tevespelarna är, är en minikonsol från Atari helt rätt för dig. Den sätter "old" i "old school" och är en måstepryl för alla som gillar retrospel.


Konsolen, som bara kostar ungefär 700 kronor, kommer med hela 101 spel. Se vilka, och beställ din egen konsol, här.

Fixa naglarna

Oavsett om du gillar avancerad nailart eller mest bara vill att dina händer inte ska skrämma barn och små hundar, så är lite kärlek åt naglar och nagelband en bra idé.

Basen är allt, så börja med att fila naglarna till en fin form med en bra nagelfil. Vi gillar den här från OPI. Om du vill hålla naglarna naturella räcker det med ett lager topplack för att få ett fint och hållbart resultat.

Om du vill vara lite färggladare (och det är kanske precis vad som behövs just nu) bör du istället börja med ett baslack, så att slutresultatet blir jämnare och för att undvika missfärgningar på dina naglar.

Fyll sedan på med två lager i någon härlig färg. De bästa lacken kommer från OPI och Essie, och vilken du föredrar är en smaksak. Avsluta självklart med en topcoat, för ett mer hållbart och glansigt resultat.

Ge ditt ansikte lite skönt glow

Stråla lite extra i februarimörkret och passa på att ta hand om ditt ansikte. Grunden är riktigt bra rengöring, och inget gör dig renare än en Clarisonic. Det är en liten elektrisk borste som rengör och peelar ditt ansikte på djupet. Du kan skaffa din egen här.


Extra kärlek till huden betyder en riktigt bra ansiktsmask. Pumpkin Enzyme Mask från Peter Thomas Roth är ganska dyr (från 527 kronor) men det är en sån där kultprodukt som alla älskar. Definitivt rätt produkt att unna sig just på Alla hjärtans dag.

Fixa spakänsla hemma

Ta ditt välmående ett steg längre, och ordna lite spakänsla hemma. Lägg lite extra tid på dina stackars fötter, som just nu antagligen spenderar hela dagarna nertjoffade i tjocka skor och som nästan aldrig får se dagens ljus.

Börja med ett härligt fotbad, som får extraskjuts av en tesked av OPIs effektiva fotbad.

Fila sedan försiktigt fötterna, och avsluta med en härlig fotkräm. Vi gillar särskilt en från Exuviance som fixar allt från torr hud till sprickor.


Medan du sitter och slappnar av behöver du såklart mysbelysning. Ta det på allvar och investera i en ljusterapilampa, som den här från Philips.


Den är trådlös, har hundratals färger och kan matcha ljuset i rummet med dina behov och dina aktiviteter.

Du kan läsa mer om superlampan här.

Nu är du fixad från tårna, men du måste såklart även se till toppen. Och det bästa med det är att det är så lätt att slänga i en fin hårinpackning medan du gör annat. Resultatet: glänsande och lättskött hår.


Vår favorit är en lite lyxigare inpackning från Olaplex, som du hittar till bästa pris här.

Skaffa en rolig leksak

Klart du ska ha en ny rolig pryl! För handen på hjärtat – du kommer väl aldrig bli för gammal för att skaffa nya leksaker?

En riktigt rolig leksak, som kombinerar det bästa av två världar (teknik och lättja), är en hoverboard. Med den här manicken kan du rent bokstavligt glida runt på stan. Låter väl rätt nice?


En annan "måste-pryl" är en drönare. De kommer verkligen i olika utföranden och prisklasser, från rejält dyr till ganska billig. Kolla in alla modeller här, och hitta den drönare som passar dig allra bäst.

En strålande leksak är actionkameran GoPro Hero 5. Med den kan du fånga alla dina singeläventyr, oavsett om de tar dig upp i höga berg eller djupt under vattenytan.


Kameran, som har coola funktioner röststyrning, 4K-video och total vattentäthet, hittar du här.

Köp ett par fräscha sneakers

Ett par nya skor lyfter vilken (Alla hjärtans) dag som helst. Men här är det verkligen l'ge att köpa online, eftersom det då kan bli upp till halva priset billigare än i butik.

Vår favvosko för ladies är Nikes Air Max Thea, som är lika snygg som den är skön.


Den finns i massor av färger, och du hittar dem här.

Den herrsko vi rekommenderar är Adidas Originals ZX Flux. Den superlätta konstruktionen kommer vara ett skönt avbrott från dina tunga vinterkängor.


Jämför priser på dem här.

Men riktigt fina skor funkar ju såklart på alla, och det finns absolut ingen som inte är fin i ett par Stan Smith från Adidas.


Klassikerna, som lanserades redan på 60-talet, hittar du här.

Avslutningsvis: se till att det här blir den bästa Alla hjärtans dagen någonsin. Eller, med de odödliga orden från Parks and Recreation, Treat Yo Self!


Är det ändå någon som förtjänar en liten present? Här är ett gäng riktigt bra Alla hjärtans-gåvor till honom. De kostar alla under 500 kronor så du har råd med en hel del på den här listan också...

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du singel?
Tack för din röst!