Trendiga Nike Air Max Thea – här kan du hitta dem till bästa pris

Nike Air Max Thea är en riktig supersko, som finns i massor av fina versioner. Här är våra fem favoriter. Vilken gillar du bäst?


Nike Air Max Thea är en riktig kameleont, som genom åren kommit i mängder av olika modeller. Gemensamt för alla är att de kombinerar Nikes sköna Air Max-sula med en snygg design. Här är våra fem favoriter (som presenteras utan inbördes ordning).

1. Thea Joli

Joli är en sko med lyxkänsla, med metallic-finish på vackert mönstrat läder. Extra fin till ljusa jeans i vår.


Just nu kan du köpa Joli för 909 kronor – vilket är 30 procent rabatt.

2. Thea Ultra

Sportigt snygga Ultra har en förhöjd sula och är den ultimata skon när du vill se snygg ut, men ändå vill ha något galet bekvämt.


Skon, som ofta kostar upp mot 1 500 kronor, kan du hitta under tusingen här.

3. Thea Knit Jacquard

Glatt färgglada är Thea Knit Jacquard. Eftersom överdelen här är i mesh är den här modellen extra lätt. Skönt om du ska gå långt.


Fynda skon här för 650 kronor. Det är många hundralappar billigare än i butik.

4. Thea Premium

Thea Premium heter just premium av en anledning: de är helt enkelt lite extra bra. Dessutom finns de i massor av fina färger, så det finns verkligen all möjlighet att hitta skorna som passar just dig perfekt.


Premium kan vara rätt dyra, men nu kan du få dem från 520 kronor. Läge att passa på, alltså.

5. Thea Mid

Om du just tittade ut genom fönstret och blev lite ledsen över att det fortfarande vinter, alltså inte sneakersväder, så finns det självklart en Thea även för dig. Coola Thea Mid är nämligen en högre, mer tålig modell som definitivt klarar av lite vinterrusk.


Den cleana läderskon finns i flera fina färger (kolla särskilt in den vinröda) och kostar från strax under tusen kronor här.

Så, där har du våra fem favoriter! Om du vill fortsätta att kolla runt finns massor av fina varianter här.

Självklart finns det även andra sneakers. Vad sägs om hypade Nike Roshe One eller ett helt gäng sneakers som just nu kostar under 500 kronor?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Behöver du nya skor?
Tack för din röst!