Har du fått lön? Klart att du ska unna dig något extra!
Har du fått lön? Klart att du ska unna dig något extra! - Foto: Prisjakt

20 saker du är värd att unna dig nu när lönen har kommit

Har det klirrat till på kontot? Här är 16 amazing saker du borde lägga din lön på.


Har du plötsligt massor med pengar, och ingen aning om vad du vill göra med dem? Bara lugn, vi har samlat ihop ett helt gäng tips på saker som kanske inte är livsnödvändiga, men som kommer göra ditt liv lite rikare.

1. Unna dig de där lite för dyra lurarna

Många älskar allt som Apple gör och inget riktigt Apple-fan kan väl vara utan deras nya AirPods?

De uppladdningsbara och smarta lurarna kostar från 1 700 kronor. Men de är svåra att få tag på, så det är bästa att passa på när de finns i lager.

Köp dina egna AirPods här!

2. Unna dig en bättre nattsömn

Om du brukar lyssna på något när du ska somna, känner du säkert igen det här scenariot: Dina hörlurar är galet obekväma, och du vaknar halvstrypt med sladden tre varv runt halsen. Men med SleepPhones kommer du aldrig uppleva det igen.

Lurarna, som är inbyggda i ett bekvämt pannband, kan bli dina från 320 kronor.

3. Unna dig bättre bilder

Varenda mobil har numer en superkamera, men det är något särskilt med bilder som du faktiskt kan hålla i handen. Och bäst av alla är bilderna du får från en söt Instax Mini.

Kameran, som är minst lika söt som bilderna du får, kostar från 685 kronor. Läs mer här!


4. Ta bättre selfies än någonsin

Men om du ändå ska fota med mobilen, så kanske du ska passa på att maximera dina selfies? Med ett mobilskal från Lumee, som förutom att skydda din mobil även har lampor som alltid ger dig perfekt ljus, kommer ditt selfiegame alltid att vara starkt.

iPhone / Samsung

Skalen används av Kim Kardashian, vilket borde säga allt om hur bra de är. Den tjejen tar sina selfies på allvar. Kolla alla skalen här, och hitta det som passar just din telefon.


5. Unna dig en ny klocka

klocka

Nu har du aldrig en ursäkt att komma försent igen! Dessa snyggingar kommer från Triwa (herr) respektive Marc Jacobs (dam) och båda kostar cirka 1200 kronor styck.

Här hittar du herrklockan billigast!

Och damklockan från Marc Jacobs finns här.

6. Du är väl värd ett par nya sneakers?

Hetast just nu är Adidas snygga NMD. Den finns i många modeller, och de allra nyaste säljer slut direkt. Så se till att vara på tårna!

Se butiker och hitta lägsta pris på skorna här


7. Eller köp de kanske snyggaste och skönaste skorna någonsin

Enda problemet med Nike Air Max Thea är att de får alla andra skor att kännas sämre. Men eftersom de finns i så många färger kanske du kan köpa flera par?

Kolla in skorna här!


8. Gör din weekendresa finare

Det kanske funkar att släpa runt på nån gammal sportbag, men nog ser det mer classy ut med en riktig weekendbag. Investera i en väska i riktigt läder. Perfekt inför den där vårhelgen i Paris, London eller Rom du gått och suktat efter.

Bagen, som är från Tiger of Sweden, hittar du här.


9. Eller feting-unna dig en crossbody

Fick du löneförhöjning den här månaden? Varför inte fira med en tidlös väska från Marc Jacobs (2365 kr). Lika snygg till jeans och sneakers som till fest.

marc jacobs

Här hittar du Marc Jacobs Crossbody!

10. Få vårkänslor med denna puderrosa dröm

väska

Väskan, som kommer från Tiger, är just nu nedsatt med 600 kronor och blir din för dryga tusingen. Här hittar du den!


11. Kosta på dig ett par märkes-solisar

Raybans är inte bara snygga, de är även av grym kvalitet. Med ett par klassiska Wayfarers eller Round Metal kommer du aldrig vara fel.

Rayban Wayfarers / Rayban Round Metal


12. Unna dig att bli lite snyggare

En nice palett med contour-skuggor och highlighters kan göra underverk. Den här paletten från populära NYX kommer att göra dig snyggare än någonsin.

Köp paletten här från bara 186 kronor.


13. Unna dig bättre hy

Du måste levt under en sten om du missat att syror är det nya svarta. Mest hypat av alla är Paula's Choice. Deras Skin Perfecting 2 % BHA Liquid gör dig alldeles len och hjälper mot allt från acne till torr hud.


Vad kostar då denna mirakelprodukt, som massor av beauty-junkies älskar? Inte så mycket faktiskt! Du kan köpa en liten flaska för så lite som 119 kronor här.


14. Skaffa en ny leksak

Den kanske ser lite märklig ut, Ninebot, men det är helt enkelt en liten Segway – som du styr med knäna. Dessutom går den förvånansvärt fort och är lätt och rolig att använda. Klart du ska ha en sån!


Enda nackdelen är att den är rätt dyr. Den kostar från 6 780 kronor, och du kan hitta den här. Visst är du lite sugen?

15. Eller varför inte glida lite mer?

Lite billigare, men ändå hemskt rolig, är en hoverboard. Lite trixig att komma igång med, men du kommer att glida runt på nolltid.

Skaffa en egen hoverboard från 1 690 kronor.


16. Slå på stort och köp den modernaste väskan någonsin

LifePack är inte bara en väska, det är ett portabelt kontor, ett kassaskåp, en solpanel för att ladda telefonen (!) plus såklart en rymlig ryggsäck. Kanske inte det smidigaste man sett, men verkligen hur praktiskt som helst.

Kolla in alla smarta funktioner (det finns en film och allt) här.


17. Klart att du ska ha en robot!

Eller du kanske inte behöver en, men nog vill du ha? Sphero är en supersmart robot, förklädd till en boll. Den är snabb, programmerbar och väldigt rolig. Men kanske ännu bättre är att Sphero även finn i en Star Wars-version. Vem vill inte ha en egen BB-8?

Sphero 2.0 / Spero Droid BB-8


18. Unna dig bättre mornar med bättre kaffe

Gott kaffe, som dessutom blir klart direkt? Inga problem för en Aerobie AeroPress. På bara en halvminut är ditt kaffe klart. God morgon!

Köp kaffepressen här från 259 kronor.


19. Vet du vad du behöver? En glassmaskin!

En glassmaskin är kanske inte det mest nödvändiga du kan ha i köket, men det är väldigt roligt. Dessutom är det supergott med egen glass!

Den här maskinen, från OBH Nordica, blir din från 549 kronor. Mer info finns här.


20. Eller gå fullständigt bananas och bränn allt på ett par glas

Eller, om du verkligen känner att pengarna bränner i fickan, kan du alltid köpa ett par svindyra champagneglas. Och när vi säger svindyra, då menar vi det.

Visst är de fina? Men tycker du att de är värda drygt 20 tusen? Styck! Ta reda på varför de är så dyra här.

Har du fortfarande pengar kvar? Vad sägs om att unna sig lite fina underkläder, eller kanske en snygg klocka?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Lönehelg?
Tack för din röst!