Fina kameran Instax Mini 8 – här hittar du den billigast

Nu är det mobilkameran som gäller – och det är lite synd att man aldrig har fysiska foton längre. Därför finns Fujifilm Instax Mini 8.


Fånga speciella ögonblick med den här coola polaroidkameran – och få bilderna direkt i handen. Fujifilm Instax Mini 8 finns i flera olika färger, så att du kan ha en personlig färg på kameran. Och den finns att fynda från 685 kronor!

Mobilbilder i all ära – men visst är det något speciellt med att ha fysiska bilder? Och speciellt om de kommer direkt från kameran?

Med Instax Mini har du en cool kamera som skriver ut dina bilder direkt. Sen kan du ha dem på kylskåpet eller hänga dem på väggen i ett snöre för extra mysfaktor.

Även för den som inte är van vid att använda en kamera så är Instax Mini enkel att förstå sig på. Den har automatisk ljusjustering, vilket gör att du inte behöver pilla på massa knappar och tänka på vitbalans eller exponering.

För bara 685 kronor får du en modern polaroidkamera. De finns i sju spännande färger och drivs av vanliga batterier.

Fujifilm Instax Mini är perfekt att ha med på fester och roliga tillställningar. Men att ta spontana bilder kanske blir en utmaning? Här gäller inga instagramfilter! #nofilter

Och för dig som älskar Hello Kitty så finns det en version speciellt för dig! Hur sött är inte det här? Den fungerar precis som en vanlig Instax Mini, men är mycket sötare.

Du hittar den här – för bara 836 kronor. Sjukt värt det för världens kanske gulligaste kamera.

Varför inte matcha världens finaste kamera med världens finaste vårjacka? Just nu kan du dessutom fynda den för bara en hundring.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Visst är den söt?
Tack för din röst!