- Foto: Shutterstock

5 vårparfymer för killar som tjejer verkligen älskar

Börjar du få vårkänslor? Matcha ljusare tider med en fräschare parfym. Och passa på att ta en som tjejer verkligen gillar.


När kvällarna blir ljusare längtar vi efter ljusa kläder, fräscha sneakers och, inte minst, lite lättare dofter. Här är de fem herrparfymerna som kvinnor gillar allra mest.

5. John Varvatos Artisan
Artisan är en lätt och härlig doft, lika unik som sin snygga flaska. Doften är distinkt men aldrig överdrivet stark, så den är perfekt för exempelvis kontoret eller för mannen som snarare vill dofta gott än att lukta parfym.

Du kan köpa parfymen från 369 kronor här.

4. Hugo Boss
Märket Hugo Boss är associerat med stil, och deras parfymer är inget undantag. Med toppnoter av citrus och och stenfrukt är det en väldigt fräsch doft, som ankras skönt med ceder och sandelträ. Resultatet är lyxigt komplext och väldigt sexigt.

Hugo Boss kostar ofta drygt 500 kronor, men nu kan du få dem från 370 kronor här.

3. Guess Seductive
Den här doften är havsbris i en flaska. Krispigt fräsch och saltmättat akvatisk och väldigt sensuell. Det här är en manlig doft, som verkligen uppskattas av kvinnor.

Du kan läsa mer om parfymen här.

2. Yves Saint Laurent L'Homme
Det här är en modern och lyxig parfym, som lyckas vara både intressant och klassisk på samma gång. Lättare och mjukare än La Nuit De L'Homme men minst lika sexig.

Köp parfymen – från ungefär 500 kronor.

1. Azzaro Chrome
Det här är vår i en flaska – härligt frisk, riktigt väldoftande och precis lagom lätt. Azzaro Chrome passar lika bra på jobbet som på utekvällen och doftar helt enkelt riktigt, riktigt bra.


Det bästa av allt är att det här är en rätt billig parfym, men den doftar klart lyxigare än vad prislappen indikerar. Läs mer om, och passa på att köpa, den ultimata vårdoften!

Om du vill bli riktigt stilig är det ibland detaljerna som gör det. Satsa därför på att ha riktigt snygga accessoarer, så verkar vilken outfit som helst genomtänkt och snygg.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Använder du parfym?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.