Stay flawless! Sminkfavoriter som håller – för både vardag och fest

Smink som håller länge är alltid efterlängtat – visst kan man fixa det med ett setting spray, men börja med grymma produkter för den ultimata hållbarheten!


Det värsta som finns är när sminket som du kämpat med att få perfekt börjar rinna. Svaret är såklart hållbara produkter, oavsett om du ska ha en vardagslook eller vara snyggast på dansgolvet.

VARDAGSLOOKEN
Smink som passar en vanlig vardagssminkning som man ändå vill ska hålla hela dagen. Naturligt, men ändå inte.

Den naturliga basen

L'Oreal True Match Foundation / Maybelline Instant Age Rewinder Concealer / ELF High Definition Under Eye Setting Powder

Börja med en foundationfavoriten True Match som finns i en massa olika färger och anpassar sig snyggt till din hudton. Den kostar knappt en hundralapp!

Den populära Instant Age Rewinder Concealern ger en grym täckning som också anpassar sig snyggt till din hy, enkelt och snabbt att applicera. Och om du vill att concealern ska hålla länge utan att lägga sig i veck eller rynkor så är ett setting powder anpassat för området under ögonen något för dig.

Applicera sminket

Applicera allting med en fuktig makeup sponge för att få den perfekta basen. Det går även bra att packa på puder med det, om man vill. Den här är Real Techniques Miracle Complexion Sponge som hyllats över hela youtube.

Du hittar den här – från 74 kronor

Contour, highlighter och rouge

Även om man inte kan kalla det här palett, så är det nästan det ändå. Den här lilla saken har allting du behöver för att definiera ansiktet.

Här hittar du IsaDora Face Sculptor – från 149 kronor

Naturliga ögonbryn

För en naturligare look på ögonbrynen är det en bra idé att använda ett puder. Här är den absoluta favoriten från Anastasia.

Du hittar dem här – från 184 kronor

Ögonskugga

Har du sett en smidigare ögonskuggspalett? Liten och smidig, men innehåller riktigt fina och naturliga färger. För knappt femtiolappen kan du fynda detta från W7.

Här hittar du paletten!

Läppstift

För en naturlig look så är det lika bra att köra med ett transparent läppstift, eller läppglans om det är mer din grej. Självklart ska du köra med whatever floats your boat – men vår favorit är Maybellines läppstift. Finns i flera olika färger!

Du hittar dem här – från 60 kronor


PARTYLOOKEN

Finns det något jobbigare än att vara on fleek när man lämnat förfesten, men när man sedan är ute och råkar titta sig i spegeln och allt smink i princip svettats bort? Vi vet hur du undviker det dilemmat.

Primers

NYX Angel Veil / NYX Studio Perfect Primer Green / L'Oreal Infallible Mattifying

It's primetime! Det finns olika primers för olika syften. Angel Veil är perfekt för den som bara vill jämna till hyn. Den gröna primern från NYX är perfekt för den som lätt blir röd. Och Infallible-primern säger väl sig själv i och med Mattifying Base? Den gör ansiktet matt, utan att göra det tråkigt.

Flawless face

Infallible från L'Oreal / NYX HD Photogenic Concealer / W7 Banana Dreams Loose Powder

Infallible är en omtalad foundation som håller vad den lovar – även som man sällan har en foundation ett helt dygn så håller den faktiskt väldigt länge. NYX Concealer är superbra på att täcka mörka ringar! Sätt sedan allting med Banana Dreams, ett löspuder som fungerar jättebra för att hålla sminket på plats.

Applicera basen


Blenda ut sminket ordentligt med en fuktig BeautyBlender. Går också bra att "bakea" med löspuder, det vill säga pressa in pudret i hyn för att allting ska sätta sig och sedan hålla längre.

Du hittar en BeautyBlender här – från 100 kronor

Skulptera ansiktet

NYX Contourpalett för 186 kronor / Anastasia Contourkit för 487 kronor

Det enda som egentligen är skillnaden mellan de här paletterna är mängden färger och priset. Båda har sina för- och nackdelar, och mycket beror på vad man själv är ute efter! Sjukt värda en plats i sminkbordet iallafall.

Rouge & Highlighter

Milani Rose Blush / Mary-Lou Manizer från TheBalm

En härlig rouge och en bländande highlighter är ett måste för partysminket. Milani, som rougen kommer ifrån, är ett populärt märke som uppmärksammats av flera youtubers. Och highlightern från theBalm har ni säkert hört talats om – den ger dig ett glow from within.

Eyebrows on fleek

För att få eyebrows on fleek är Anastasia Dipbrow Pomade en favorit – just för att det håller så sjukt länge! Det spelar ingen roll om det spöregnar, ögonbrynen förblir lika snygga som när du målade dem.

Här hittar du Dipbrow Pomade – från 186 kronor

Ögonskuggor

NYX High Definition Eye Shadow Base för 59 kronor / Sleek I-Divine Palett för 99 kronor

För att få till en bra bas för ögonskuggan är det bäst att använda en primer innan. Det gör att produkter inte samlas i veck, och att alla färger fäster riktigt bra. Och dessutom ger de extra skimmer för den som vill ha det!

Snygga läppar

Milani Amore Matt Lip Cream är en produkt som uppmärksammats för sina fantastiska färger, hållbarheten och den lyxiga förpackningen. Perfekt för festkvällen, alltså.

Du hittar dem här – från 119 kronor

Om du ska ut i helgen – missa inte den stora trenden med jumpsuits. Här har du 16 heta jumpsuits som vi bara måste ha nu i mars. En perfekt outfit för den finare middagen, partyt eller till och med jobbet!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Visst älskar du smink?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.