10 perfekta köp – för dig som är nybliven miljonär

Det går ju såklart att köpa det mesta rätt billigt, men varför inte lägga 12 lax på en parfym om man liksom kan? Perfekt för den nyrika!


Om du har mer pengar än du vet vad du ska göra av med, är det är listan för dig!

1. En helt vanlig tv.... Not!

Den kanske ser rätt vanlig ut, men det här är en tv för multimiljonären. Den kostar nämligen över 700 000! Men då får du också 100 tum och en bild som är fyra gånger bättre än HD. Så... Värt?

Spana in kanske världens fetaste tv här.

2. En galet otydlig klocka

Hublot är ett riktigt lyxmärke, och de här klockorna är mer konstverk är något du ska se tiden på. De är nämligen väldigt svåra att tyda. Priset? Ungefär 2.3 miljoner kronor. Styck.

Hublot 905 / Hublot 908

3. Den dyraste koppen kaffe du någonsin kommer dricka. Varje morgon

Om du bara använder kaffemaskinen från WMF för ditt morgonkaffe så kommer den att ha betalat av sig på bara ett år. Om du i vanliga fall köper ditt morgonkaffe för minst 335 kronor, alltså.

Läs mer om superbryggaren här!

4. Ett extra fancy badkar

Det här är så mycket mer än bara ett spabad! På grund av sina starka jetstrålar kan du faktiskt träningssimma i badkaret. Hur coolt?

Fint? Absolut! Värt 400 000? Definitivt, men du väntar tills lönen trillat in på kontot.

5. En parfym i en extremt exklusiv flaska

Swarovski gör massor av exklusiva saker av kristall, som typ kristaller och sånt. Men det här är istället en parfym i en kristallig flaska. Vi hoppas att den luktar gott, för den kostar 12 lax.

Läs mer om världens kanske dyraste doft.

6. Hörlurar som är dyrare än du kan tänka dig

Det är inget fel på hur de här lurarna ser ut, och de har säkert bra ljud och så också. Men frågan är om de är 20 gånger bättre än ett par relativt exklusiva Bose-lurar. Så mycket mer kostar de i alla fall.

Se lurarna här!

7. En kräm för 3 000, som egentligen är värd typ 250 spänn

Det här är krämen som alla Hollywood-skönheter svär på är orsaken till att de är så snygga. Det är ytterligare ett bevis på att man inte behöver vara smart för att vara känd. Ingredienserna i den här burken är nämligen värd som mest 250 spänn. Men om du är miljonär ska du ju ha La Mer. Så är det ju bara.

Jämför priser på krämen här (och köp den dyraste).

8. Exklusiva sneakers

De är ju minst sagt speciella, Adidas Originals Rick Owens Level Runner Hi, och du kommer definitivt att sticka ut. Men de som vet, de vet. Att du betalat över närmare nio lax, alltså.

Kolla in dem här!


9. Jättedyr jacka

Kom igen, manliga modellen, du behöver inte vara så sorgsen! Du är ju ung och snygg och har dessutom en jättehet jacka från Acne på dig. Upp med hakan!

Har du 18 papp över kan du köpa jackan, som du hittar här.

10. Eller spendera sjuka summor på en cykel

Vem behöver en bil, när man kan köpa en cykel för 122 000 kronor? Den här är futuristisk och väldigt... intressant i sitt utseende. Kanske värt att kolla lite närmare på, min rike vän?

Läs mer om Cervélo P5X Ultegra.


Gillar du dyra saker? Kolla då in hur dyra HeatoNs klockor är!


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du köpa de här?
Tack för din röst!