11 sexleksaker – som ser ut som något helt annat

Är det en badanka, ett smycke, eller något mycket snuskigare? Här är listan som ser betydligt oskyldigare ut än vad den är.


Är du orolig för att farmor ska dra ut översta lådan vid din säng och hitta dina sexiga leksaker? Då ska du investera i någon av dessa prylar...

1. Badankan som sätter både det ena och andra i gungning

Ja, du ser rätt. Det här är en badanka – men det är också ett redskap för massage. Både för ömma muskler och tillfredställelse. Den är såklart vattentät, så du kan låta din nya kompis följa med dig i badet. Den finns även i svart, om man nu skulle föredra det.

Spana in den lilla rackaren här

2. Supersexigt läppstift

Att ta en minut och bättra på läppstiftet fick just en helt ny betydelse. Det här är alltså inte din vanliga sminkprodukt, utan en liten vibrator. Som dessutom ska ha fått toppbetyg av användare. Här hittar du den, för 159 kronor.


3. Hjärtat som ger dig MASSOR med kärlek

När du vill ge dig själv lite extra kärlek är denna vibrator ett hett köp. Finns i både lila och rosa, och den har också hela 10 (!) olika inställningar.

Glad Alla hjärtans-dag till mig själv!


4. En....ehh...hand

För den som inte vill spara på krutet! Vi behöver nog inte gå in närmare på hur den fungerar. Men visst liknar den lite ett sådant där smyckesträd som man kan ha?

Ta saken i egna händer här

5. Påskharen kommer med heta ägg

Det är ju faktiskt påsk snart, och vad passar då bättre än sexprodukter för män, i form av ägg? En perfekt gåva i påskägget!
Är du sugen på denna eggande (he he) pryl ska du passa på nu, då den just nu är på rea. Spara dryga hundringen!

6. En fjäril som ger dig vingar

Antingen så älskar man fjärilar, eller så är man livrädd för dem. Eller så använder man dem till något hela annat.... Säg hej till fjärilsvibratorn.


7. En vibrerande handske

Vad sägs om en handske som vibrerar? Du tar bara på dig den....och sen kör du! Den funktionella handsken kostar cirka 600 kronor, och då ingår batterier.

8. Något för en crazy cat lady

En vibrator som lätt skulle kunna stå framme som prydnad, om man nu skulle vilja det. Pluspoäng för det kreativa namnet!

Spana in "I rub my kitty här"


9. Blingig njutning

Man brukar ju säga att diamanter är en kvinnas bästa vän. Och den här leksaken lever säkert upp till det. För personen som inte nöjer sig med något annat än det absolut lyxigaste!


10. Ett fint "halsband"

Ingen kommer någonsin kunna gissa att det här är en vibrator! Det ser ut som ett halsband, men när du blir sugen tar du bort kedjan och – ta da! – ett helt nytt användningsområde. Behöver du utöka *host* smyckessamlingen så hittar du halsbandet här . Pris: Cirka 879 kronor.


11. Febertermometern som höjer temperaturen

Det ser typ ut som en febertermometer, men är i själva verket en liten manick som med hjälp av tryckvågor ger känslan av oralsex. Ja det är sant! Womanizer Pro40 heter den, och den är dessutom vattentät.

--


Missa inte heller att spana in dessa 13 sexiga köp, som gör relationen hetare.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!