- Foto: Prisjakt

17 presenter till pojkvännen – som han kommer att älska

Letar du efter en perfekt present till mannen i ditt liv? Vi har tagit fram våra favoriter, och vi lovar att det finns något för alla!


Vi vet hur svårt det kan vara att hitta presenter till pojkvännen. Därför har vi tagit fram saker som hjälper dig i jakten på den perfekta presenten! Din älskling förtjänar ju det allra bästa, eller hur?

1. En parfym från Paco Rabanne

En fräsch parfym kan göra en kille hur attraktiv som helst. Så varför inte ge honom den parfym som toppar listorna just nu? Den luktar så gott och är värd varenda krona.

Här hittar du den

2. Stilig pikétröja från Gant

Det lyxiga märket Gant har snygga pikétröjor i alla möjliga färger, så du kan lätt välja din pojkväns favoritfärg. Snygg tröja att ha i sin enkelhet, men också under kavajer.

Här hittar du dem

3. Ge honom en lyxig klocka

Emporio Armani / Gant Park Hill / Calvin Klein City

Kommer din pojkvän alltid sent? Ja, då kanske han behöver en ny klocka. Eller så behöver han en bara för att det är en fin present, och snyggt att ha på sig.

4. Ett par fräscha sneakers

Vita sneakers syns på alla fötter – kanske har din pojkvän redan ett par som är rejält smutsiga? Då är det perfekt att ge honom nya i present! Och om han inte har vita sneakers så är det dags att skaffa sig ett par.

Här hittar du Adidas Stan Smith – från 449 kronor

5. Mysiga sweatshirts från Calvin Klein

Trendig sweatshirt i bekvämt material från favoriten Calvin Klein. Tänk att du ger den här till din pojkvän... men sen också lånar den av honom. Win-win!

Här hittar du dem

6. Kalsonger

Calvin Klein / Frank Dandy

Kalsonger är också en sådan grej som kan make it or break it – så snygga och kvalitativa underkläder är alltid ett plus.

7. Grym actionkamera – GoPro Hero5 Black

Den grymmaste actionkameran på marknaden – med finesser som röststyrning, pekskärm och helt vattentät! Det är ju klart att din partner förtjänar det allra bästa.

Här hittar du den

8. Whiskeyglas med rundad botten

De här glasen från Sagaform har en rundad botten, vilket innebär att glasen lutar lite lätt. Utan att spilla såklart. Kostar knappt en hundralapp!

Här hittar du dem i 6-pack

9. Cotton Cable Crew från Gant

Stickad tröja i lyxig kvalité – finns i en massa olika färger! Även om solens strålar börjar titta fram så är det här är en tröja som fortfarande är på önskelistan.

Här hittar du tröjorna

10. Solglasögon från Ray Ban

Wayfarers / Aviator

Solglasögon är ju ett måste nu till våren. Klart att din pojkvän ska ha de snyggaste solbrillorna på stan.

11. Rakapparat från Philips

En rakapparat är en klassisk present till herrar. Det är ju en sådan grej som känns lite tråkig att köpa själv, så desto bättre att få den i present. Denna kommer från Philips, och finns just nu att fynda med 60 procents rabatt, jämfört med ordinarie pris.

Du hittar den här

12. Bag från Fred Perry

En bag i flera olika färger som passar perfekt för någon som tränar, eller bara har mycket grejer att bära. Designen gör att den är så mycket rymligare än man tror!

Du hittar den här

13. Drönare – Phantom 3

Många vill ha en drönare – men de är ofta dyra. Därför har vi nu letat fram den billigaste som ändå håller kraven.

Här hittar du den

14. Weekendbag från Tiger of Sweden

Snygg weekendbag i riktigt lyxig kvalité. Rymmer allting och lite till, och är perfekt för den som är på språng. Finns i några olika färger.

Här hittar du den

15. Träna som en superhjälte

Grym kompressionströja från Under Armour, som finns i olika superhjälte-versioner. Så ge superhjälten i ditt liv en tröja som passar honom. Man behöver faktiskt inte vara lika tränad som killen på bilden för att passa i tröjan...

Här hittar du tröjorna

16. Beats by Dr.Dre

Trådlösa hörlurar med bra ljud – finns i en massa olika färger, silver till exempel!

Här hittar du dem

17. Snabba träningstights

2XU gör sjukt bra träningstights – ge ett par till din pojkvän i present så blir han snabbast på gymmet.

Här hittar du dem

Är det här ditt år? Missa inte de fem sexigaste herrdofterna – för alla som vill lyckas 2017. Du hittar dem här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer din pojkvän bli glad?
Tack för din röst!