Här är GlamGlows hypade ansiktsmasker – vilken passar dig?

Att ta hand om sin hy är viktigt – oavsett om du använder smink eller inte. Vi vet vart du kan hitta GlamGlows masker billigast.


Amerikanska youtubers, som Jeffree Star, Manny MUA och Shaaanxo har gjort reviews, första intryck och videos på de här populära ansiktsmaskerna. De är värda varenda liten krona du lägger på dem.

Vi förstår varför, för de har allt från en lyxig förpackning till ett grymt resultat. Här är våra tips på vart du kan hitta dem billigast – för de kostar ändå en slant.

1. GlamGlows lermask

Den här ansiktsmasken är grå, vilket gör den ännu roligare att applicera. Det känns som om man är på ett spa – det är bara gurkskivorna som fattas. Masken doftar fräscht av mint. När masken torkar så ser man vilka problemområden som finns, eftersom masken torkar annorlunda där.

Den här masken fungerar bra som spot-treatment, vilket alltså innebär att du kan lägga den på diverse finnar och utslag. Man har till exempel mycket porer på näsan, och masken kommer då ta hand om det området grymt bra!

När masken har torkat helt tvättar du bort den med ljummet vatten. Hur enkelt låter inte det? Så om du vill ha glammig hy så är den är masken något för dig – du hittar den här från 455 kronor.

2. Tingling & Exfoliating mask

En grå mask som också doftar fräscht! Den här är till för att exfoliera bort död hud och lugna ansiktet med en kylande känsla.

När ansiktsmasken sedan tvättas bort så känns hyn sjukt ren, och man känner direkt att ansiktsmasken gjort sitt jobb. Du lämnas med hy len som en babyrumpa.

Här hittar du den för 465 kronor

3. En ansiktsmask som du drar bort

Här är GlamGlow Gravitymud Firming Treatment – en ansiktsmask som blivit uppmärksammad av flera youtubers världen över. Masken är vit, men förändras till ett härligt silver när den torkat. Den ser iallafall sjukt lyxig ut när man applicerat den! Helt klart värd sitt pris på 569 kronor.

När den torkat kommer vi till det roliga – att dra bort den! Om du är en sådan som har svårt att dra bort sina peel-off-masker, så är det här något för dig. Den här masken är otroligt lätt att dra bort, och gör inte det minsta ont.

Du hittar den här

4. Flash mud – en mask som ger dig lyster

Har ni sett en starkare färg, eller en coolare förpackning? Den här masken är iallafall till för att ge din hy den där glowen som alla vill ha. Du vet, anledningen till att man använder illuminating primers eller bländande highlighters? Den här masken ger dig ett sådant glow, helt på egen hand.

I instruktionerna som kommer med står det att du ska använda händerna för att massera in det. Det finns små korn, som är till för att exfoliera bort den döda huden. Resultatet är glänsande, vacker hy och supermjuk känsla. Utan att överdriva!

Här hittar du den – för 465 kronor

5. PowerMud – olja och lera kombinerat

Den här masken är perfekt för den som har smink ofta! Eller för den som bara vill göra en riktigt djup rengöring för sin hy.

När du först applicerar masken så är det en konsistens av lera, men när du tvättar bort den förvandlas den till en olja.

Om du vill ha en otroligt ren hy, så passar den här dig. Du hittar den här – för 465 kronor.

Det finns ansiktsmasker för alla olika hudtyper och ändåmål, men GlamGlow har verkligen slagit igenom stort eftersom deras masker ger resultat. Och du som gillar ansiktsmasker, kanske också är lite fundersam på vad du ska göra med dina naglar? Då får du inte missa det här – 7 nagellack för perfekta naglar.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Använder du ansiktsmasker?
Tack för din röst!