- Foto: Therese Lindgren

Gör som Therese Lindgren – och slipp raka benen

Youtubern Therese Lindgren har flertalet gånger visat hur hon ljusbehandlar benen i sina vloggar. Nu rekommenderar hon produkten!


Om man är den som rakar sig, så kan det snabbt bli jobbigt med inåtväxande hårstrån och stubb. Speciellt på benen som tar sådan lång tid att raka! IPL-maskiner går att använda på benen, bikinilinjen, ansiktet och under armarna.

Therese Lindgren visar, i en av sina nyaste youtubevideos, hur Philips Lumea Prestige har förändrat hennes liv.

Efter att ha använt den under en längre period har hon knappt någon hårväxt kvar.

Det här är den som Therese Lindgren använder – och den kostar 3 768 kronor. Den är dock väldigt prisvärd, eftersom flera tillbehör följer med, det går snabbt att behandla stora områden, och den går att använda på mörkare hudtoner.

Här är en söt IPL-maskin från Silk'n Glide. Finns att fynda för knappt en tusenlapp här. Går att använda på de flesta hudtyper och områden.

En favorit från Philips – i en lite mindre version som ändå ger bra resultat. Den kostar bara 1 190 kronor och fungerar på alla områden du vanligtvis brukar raka.

Med IPL-behandling minskar hårväxten med hjälp av ljus, resultat varierar från person till person och man får vara noga med att se vad som passar en själv och ens hudton och hårfärg.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!