Nu är det löning – här är 10 saker att spendera pengarna på

När lönen trillar in på kontot är du väl värd att unna dig något nice? Klart du är!


Här är exempel på mer eller mindre nödvändiga grejer att lägga cashen på. Men du; skynda dig! Lönen har en tendens att försvinna snabbt, så det gäller att passa på medan man har pengar på kontot. ;)

1. En ögonfransböjare med värme

Du har säkert en ögonfransböjare hemma, men har du en med värmefunktion? Den här har böjaren går nämligen att värma upp till svag värme vilket gör att du enkelt kan böja dina ögonfransar med ett hållbart resultat. Det fungerar alltså lite som att locka eller platta håret. Du kan köpa den här.

2. Mineralfoundation

Nu när sommaren närmar sig och solen visar sig från sin bästa sida är det dags att byta till en lättare foundation. Den här från bareMinerals är 100 % naturlig och innehåller dessutom SPF 15.

3. En råsaftcentrifug

Nyttiga juicer har varit trendigt ett bra tag nu, och än ser vi inga tecken på att hypen kommer lägga sig. Vill du slippa köpa överprisade juicer ute borde du investera i en råsaftcentrifug, så kan du göra dina egna juicer hemma.

4. Marknadens bästa contourkit

Men även om man sminkar sig lättare är det ju viktigt att få det rätta glowet, och det fixar du med den här flytande highlightern från NY. Kan användas både under din foundation som en primer, eller som en avslutande finish för extra lyster. Finns att klicka hem här.

5. En popcornmaskin

En barndomsdröm som du nu har möjlighet att förverkliga för endast 299 kr. Kan någon säga nej till möjligheten att få biopopcorn hemma varje gång du ska se på film? Nej, skulle inte tro det – skaffa en här.

6. Ett lyxigt retinolserum

Retinol är ett ämne man hör mycket om bland hudvårdsintresserade, och det är inte utan anledning. Retinol är ett A-vitamin, som talar om för trötta, gamla hudceller att bete sig som unga friska. Det här retinolserumet från Peter Thomas Roth är en riktig superboost för huden och passar för alla hudtyper. Klicka hem det här.

Viktigt! Glöm inte att använda solskydd när du använt retinolprodukter, då ämnet är så pass verksamt på huden att den blir extra känslig.

7. En Go Pro-kamera

Har du planer på roliga resor i sommar, kanske utomlands eller till någon festival? Då passar väl inget bättre än en kamera du kan dokumentera allt detta med. En Go Pro är perfekt eftersom den är stryktålig och vattentät, och överlever därför både snorkelturer och regniga festivalcampingar. Det finns flera modeller i olika prisklasser – här är en av de billigare.

8. Brusreducerande hörlurar

De här hörlurarna må vara lite pricey, men ljudkvaliteten är grym och de har flera gånger vunnit när tidningar listat de bästa hörlurarna på marknaden. De är dessutom trådlösa vilket gör att du slipper det eviga trasslet med hörlurssladdarna. Du kan köpa dem här.

9. En grym högtalare

Vill du istället dela med dig av din, givetvis fantastiska, musiksmak till andra kanske den här högtalaren vore ett bättre köp? Den är liten och supersmidig, tål vatten och vind och finns dessutom i massa färger - du hittar den här.

10. En espressomaskin

Om det är något som förgyller både vardags- och helgmorgnar är det en kopp med riktigt gott kaffe. Med den här espressomaskinen kan du fixa det hemma, varje dag. Hur trevligt låter inte det?!


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du ha högre lön?
Tack för din röst!