Här är parfymen som gör att du får ragg – "Funkar till 100 %"

Det är inte alltid så himla lätt att hitta någon att hångla lite med, men som tur är finns det forskning och en parfym som fixar biffen!


Okej, vi tar det från början: forskning har visat att det finns en typ av hormoner som vi människor utsöndrar för att locka till oss sexuella partners. Kliniska studier har visat att feromoner – som hormonerna kallas – får tilltänkta partners att tagga till lite extra, vilket kan vara precis den där lilla knuffen som behövs för att du ska lyckas hitta en partner eller bara någon att ligga med.

Men vi människor utsöndrar av olika skäl olika mycket feromoner, och om man råkar vara en sådan som skickar ut ganska lite, så kan det vålla vissa problem när man försöker ragga.

Därför har ett amerikanskt forskarlag uppfunnit en parfym som innehåller feromoner, så att man kan hjälpa naturen och sin egen kropp lite på traven. Passion Pheromone Attractant heter den, och av allt att döma fungerar den precis som det är tänkt.

När Aftonbladet testade parfymen fick den fyra av fem plus med motiveringen "Jag trodde inte det var sant, men det slog gnistor om oss. Blev definitivt kåt av de här dropparna".

Även användarrecensioner hos Coolstuff (som säljer parfymen) bekräftar att den fungerar. Användaren Thomas skriver till exempel så här:

"Måste säga att det funkar på mig till 100%, har kört denna till och från i flera år och funkar alltid. Tom när jag har flickvän så märker jag på henne när jag har parfymen på mig... :) Grym produkt!"

Om du vill testa feromonparfymen själv kan du köpa den här. Där kan du också läsa fler recensioner – många positiva, men vissa negativa. En sak är i alla fall säker; vill man känna sig säker är det bästa att testa själv!

Lycka till med raggandet!


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vågar du testa?
Tack för din röst!