23 onödiga men sjukt roliga saker – som vi bara måste ha

Klart du ska unna dig något som är ganska onödigt, men ändå värt att ha!


Vad vore väl livet om man inte fick unna sig saker som egentligen är ganska onödiga, men som man ändå verkligen vill ha? Här har vi listat 23 grejer vi vill unna oss just nu.

1. Apple AirPods


Ja, de är faktiskt ganska onödiga, och de är dessutom också rätt dyra. Men å andra sidan är det också typ det coolaste man kan ha i hörlursväg just nu, så varför inte bara unna dig att vara den coolaste katten i stan för en stund?

Här hittar du var du kan köpa dem billigast.

2. Ett banjoset!

En banjo liksom, vem köper ens en banjo? Men tänk känslan av att ta med sig sin alldeles egen banjo till en strandfest, och bara utklassa alla poserande män med gitarr! Det är inte ens speciellt svårt att lära sig att spela banjo, speciellt inte då det här settet innehåller en smidig och konkret lärobok.

Så om du har lite pengar över borde du absolut kolla in här och köpa en alldeles egen banjo!

Vi tar det en sista gång; banjo. En banjo!

3.En drönare!

Tänk om drönare hade funnits när man var liten... Men vet du vad? Man får faktiskt köpa en drönare att leka med även om man inte är speciellt liten längre!

Här kommer förresten en liten gissninglek: den ena av drönarna på bilden ovan kostar bara 750 kronor, medan den andra kostar 14 000 kronor. Kan du gissa vilken som kostar vad?

Här har du den som kostar 750 kronor, och här har du den som kostar 14 000 kronor. Gissade du rätt?

4. Allt du behöver för att börja med flugfiske!

Att lära sig flugfiska är typ en av de bästa grejerna man kan göra. Känslan av att stå vid en sjö eller en älv på kvällen, när det är helt tyst förutom ljudet av naturen, är fantastisk.

Det finns massor av olika "lär dig flugfiska"-paket man kan köpa, men då kvaliteten varierar ganska mycket plockade vi ihop ett eget paket vi kan rekommendera istället. Med det får du garanterat bra kvalitet till ett bra pris.

Här hittar du spöt, här hittar du rullen, och här hittar du flugan (även om vi rekommenderar att du besöker en fiskebutik IRL för att köpa flugor).

5. En fläktlös fläkt!

Sommaren är redan här, och då kan det vara bra att investera i en fläkt. Men om du hatar ljudet av fläktar (till exempel om det gör att du får svårt att somna), så kan du välja en fläkt som inte har några fläktblad. Det är både tystare och säkrare.

Här hittar du den längst till vänster, här hittar du den i mitten, och här hittar du den längst till höger.

6. Ett proffsbadmintonracket!

Minns du skammen när du fick storstryk i gräsmattebadminton förra sommaren? Du förtjänade det inte. Du borde inte ha blivit helt överkörd av några småbarn! Det måste ha varit fel på utrustningen!

Så varför inte investera i ett riktigt proffsracket till i sommar, så att du får chansen att göra comeback med stil! Det är dags att grannens ungar får lära sig en läxa om hur saker och ting funkar i den hårda verkligheten!

Här hittar du racketet till vänster, och här hittar du det som finns till höger på bilden.

7. En fräsh juice-maskin inför sommaren!

Om det är något som hör sommaren till så är det egenpressad juice, så varför inte unna dig att köpa en ordentlig juicemaskin som kan göra juice av i princip vad som helst. Allt från vanliga grejer som apelsiner och äpplen, till mer udda grejer som gurka och sallad.

Här hittar du en riktigt bra juicemaskin från Philips, och här hittar du en minst lika bra från Sage Appliances.

8. En kaffebryggare som du kan styra från mobilen!

Okej, det här är förmodligen både den mest onödiga och den coolaste grejen på listan; en kaffebryggare med inbyggt wifi, som gör att du kan styra den med mobilen.

Tyvärr är den ganska dyr, men det kan det vara värt alla de där sega mornarna när det är svårt att ta sig ur sängen. Du hittar billigaste priset på den här.

9. Högkvalitativ kattmat!

Att ha katt är egentligen ingen nödvändighet, du hade förmodligen överlevt även utan att ha ett fluffigt, jamande litet djur som inneboende. Men de är ju så mysiga! Så varför inte unna din katt extra högkvalitativ mat istället för skräpmaten som säljs på Ica? Det kommer både du och din katt uppskatta.

Här hittar du bästa pris på torrfodret från Royal Canin, och här hittar Applaws billigast. Om du är mer sugen på något annat märke av samma kvalitet, hittar du en massa fler här.

10. LEGO! <3

Är du osäker på vad du ska slösa tid på i sommar? Varför inte bygga ihop en modell av Millennium Falcon? Modellen består av hela 1 329 bitar, så du kommer ha att göra ett bra tag innan den är färdig.

Här finns den att köpa till riktigt bra pris.

11. En högtalare att ta med till stranden/parken/festivalen!

Dett här kanske inte är superonödigt, speciellt inte om man gillar bra musik levererat ur bra högtalare, men det är heller inte direkt livsnödvändigt. Det höjer bara din livskvalitet några snäpp, vilket kan vara väldigt värdefullt. Den här bärbara högtalaren finns att köpa till bäst pris här.

12. Ett munspel!

Orkar du inte bära med dig en banjo var du än går? Då borde du investera i ett munspel istället! Det kostar betydligt mindre och går att bära med sig i fickan. Och folk kommer garanterat hajja till när du börjar spela!

Munspel är dessutom ganska billiga att köpa. Just den här modellen kostar till exempel bara 399 kronor, och du hittar den här.

13. En våg som loggar din vikt i en app!

Att hålla ett öga på vikten kan vara skillnaden mellan liv och död i längden, så varför inte skaffa en riktig supervåg som inte bara visar vad du väger, utan som dessutom helt automatiskt loggar varje vägning i en app, så att du kan gå tillbaka och se vartåt det barkar. Så värt!

Här hittar du bästa pris på den.

14. En popcornmaskin!

Varför käka tråkiga micropopcorn när du kan fixa dina egna lika enkelt? Eller hur. Här kan du köpa den.

15. Ett radiostyrt flygplan!

Låt den där barndomsdrömmen bli verklighet, sisådär 20 år för sent. Men bättre sent än aldrig!

Att köpa ett radiostyrt flygplan är verkligen superonödigt, men det är också superroligt!

Här hittar du bästa pris på det röda, och här hittar du bästa pris på det blå.

16. En riktig rakkniv - om du vågar

Varför inte lägga semestern/sommarlovet på att lära dig raka dig med rakkniv? Alla kommer tycka att det är coolt, och du kan spara miljoner (nja...) på rakhyvlar resten av livet!

Kolla in här för att köpa just den här snygga rakkniven.

17. En robotdammsugare, så du slipper dammsuga själv!

Orka lägga en massa tid på att dammsuga hemma. Det är både bättre och enklare att bara låta en robot fixa det medan du är på jobbet/i skolan. Och tänk känslan av att alltid få komma hem till ett nystädat hem. Värt!

Här hittar du robotdammsugaren på bilden, som för övrigt har utsetts till den allra bästa i sin prisklass!

18. Ett Nintendo 2DS XL!

Nya Nintendo 2DS XL är en av de allra mest hypade produkterna just nu, så varför inte unna dig lite underhållning i sommar? Här hittar du bästa pris på den.

19. En ukulele!

Kändes banjon i början av listan för stor, och munspelet i mitten av listan för litet? Då bode du helt klart ha en ukulele istället! Det är bara att googla fram en guide över de vanligaste ackorden, och sen är du redo för både hemmafester och strandfester i sommar!

Här kan du köpa en snygg ukulele till löjligt lågt pris.

20. Ett VR-heatset!

Om du inte har testat VR än är det verkligen dags. Tekniken har kommit så långt att upplevelsen blir riktigt bra, och man kan till och med köpa ett bra headset för så lite som 99 kronor. Vill man istället satsa på en riktig superupplevelse kan man välja en lite dyrare variant som den här.

21. En minisegway!

Man är inte lat bara för att man väljer bort att gå när man ska någonstans, man är smart. Dessutom är det riktigt roligt att åka omkring på en minisegway, så varför inte unna dig lite vardagsunderhållning? Här hittar du den (och ja, den är dyrare än de där leksakerna som säljs över allt, men det här är the real stuff!)

22. En fidget spinner!

En totalt onödig grej, man håller den mellan tummen och pekfingret och snurrar den. Men den är också riktigt underhållande, speciellt om du är en sån som alltid håller på och pillar/leker med allt från pennor till snusdosor eller liknande.

Det finns sjukt många varianter att välja mellan, men du hittar dem billigast här.

23. En fettsnål fritös!

En fritös är inte speciellt rolig, men den är god att ha hemma. Så varför inte unna dig att kunna göra dina egna pommes hemma? Just den här modellen är dessutom byggd för att inte behöva så himla mycket olja när man friterar, vilket gör det både smidigare och enklare.

Här hittar du den biligast.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!