Bli strandredo – här är de snyggaste badkläderna just nu

Sommaren är här på allvar och det är dags för semester. Ladda upp med att klicka hem en av dessa 23 snygga bikinis och baddräkter!


Bli snyggast på stranden i sommar! Från färgglatt till svart, från utsmyckat till stilrent – i den här listan har vi samlat badkläder i alla stilar. 

1. Röd baddräkt, NA-KD

Fixa Baywatch-stilen med den här röda baddräkten med snygg v-ringning. Den finns att köpa här för 299 kronor.

2. Svart bikini, Gina Tricot

Den här svarta bikinin är stilren men sticker ändå ut tack vare de rundande kanterna. Du hittar överdelen här och nederdelen här.

3. Beige bikini, NA-KD

Den här färgen på bikini är supersnygg, speciellt när man fått lite bränna. Här hittar du toppen för 249 kronor och trosan för 149 kronor.

4. Girl power-baddräkt, NA-KD

Make a statement med den här baddräkten med feministiskt tryck. Här kan du klicka hem den.

5. Bikini med tryck, Gina Tricot

Den här baddräkten går både att använda på stranden och som en body till en snygg kjol. Du hittar den här för 249 kronor.

6. Virkad bikini, Cubus

Fixa den härliga bohemiska stilen med den här vita virkade bikinin. Här kan du klicka hem överdelen och här hittar du underdelen. 100 procent Ibiza-redo!

7. Prickig bikini, NA-KD

Prickigt är riktigt hett i sommar och varför inte hoppa på trenden med den här fina bikinin? Köp överdelen här och underdelen här

8. Mintgrön bikini, BikBok

Den här bikinin i en enkel modell har en härlig mintgrön färg som är perfekt för sommaren. Du kan köpa underdelen här och överdelen här

9. Bikini med snörning, NA-KD

Högmidjade bikinitrosor är riktigt trendigt just nu! De här har en snygg detalj i form av snörning på sidorna. Klicka hem dem här för 249 kronor.

10. Missoni-bikini

Den här härliga färgglada bikinin från Missoni är just nu på 40 procents rea. Här hittar du den.

11. Baddräkt med text, NA-KD

Visa alla på stranden hur bra du är på att simma med den här snygga baddräkten med texttryck. Du kan klicka hem den här. 

12. Calvin Klein-baddräkt

Den här baddräkten från Calvin Klein finns både i en enkel svart variant och i härligt kleinblå. Här kan du köpa den med 30 procents rabatt.

13. Ljusblå bikini, Hunkydory

Den här fina ljusblå bikinin med volanger är både söt och stilren. Den kommer från Hunkydory och finns att köpa här.

14. Trekantsbikini, Cubus

Den här trekantsbikinin i svartvitt är prydd med snygga band som ger en annars enkel bikinimodell ett riktigt lyft. Här kan du klicka hem överdelen och här hittar du underdelen.

15. Bikini med broderi, BikBok

Broderade blommor på jeans har vi sett mycket av i vår och det är en trend vi gillar. Varför inte köra samma stuk på sommarens bikini? Den här snygga bikinin med knyt kommer från BikBok och du hittar överdelen här och underdelen här

16. Blommönstrad bikini, Odd Molly

Den här härliga blommiga bikinin kommer från Odd Molly och känns riktigt somrig. Perfekt att matcha med en snygg stråhatt. Den är dessutom nedsatt med 30 procent. Du klickar hem överdelen här och underdelen här

17. Vit bikini, NA-KD

Vitt är alltid ett säkert kort på sommaren och badkläder är inget undantag. Den här fräscha vita bikinin kan du klicka hem här.

18. Orange bikini, NA-KD

Precis som vitt är färgglatt alltid en vinnare på sommaren. Den här soliga bikinin hittar du här för bara 249 kronor.

19. Bikini med silvertryck, Gina Tricot

Matcha baddräkt med tjejerna på resan i sommar. Klicka hem den här snygga baddräkten med print för 249 kronor här.

20. Halterneckbaddräkt, NA-KD

Dra blickarna till dig på stranden i den här svarta baddräkten med halterneck och djup urringning. Du hittar den här för 299 kronor.

21. Spetsbikini, Cubus

Spets är alltid lika snyggt och den här spetsbikinin finns i både svart, grönt och vitt. Dessutom kostar den bara 99 kronor. In och fynda här!

22. Mönstrad baddräkt, Ganni

Märket Ganni är superhett just nu och de gör även badkläder. Den här blommiga mörkblå baddräkten är lika snygg att bära både med och utan axelband. Du hittar den här med 25 procents rabatt.

23. Bikini i neonfärg, NA-KD

Den här snygga bikinin i neon med virkade detaljer hittar du här för 349 kronor. Du kommer garanterat synas vid poolen!

24. Baddräkt i fränt mönster

Hur snygg skulle inte den här baddräkten bli med en stor hatt och solglasögon? Du hittar den här hos NA-KD. För bara 449 spänn.

25. Leopard-baddräkt

Djuriskt het i det här mönstret! Och hur fint skulle det inte bli med ett par höga shorts? Du hittar baddräkten här – för 849 kronor.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!