19 smarta saker du inte visste att du behöver – fynda dem här

Man gillar ju de där små vardagshacksen som gör livet lite lättare att leva. Här är en hel lista med sådana.


Men passa på, alla erbjudanden i listan är tidsbegränsade!

1. Den här tejpen som är 100 gånger starkare än silvertejp

Lagar du allt med silvertejp? Sluta med det och använd istället den här tejpen, som är upp till hundra gånger starkare. Du kan köpa den här.

2. Skärmskydd till mobilen

Om du har för vana att tappa din mobil i marken kan det löna sig att investera i detta skärmskydd som är gjort i härdat glas – fem gånger hårdare än många andra skärmskydd.

Det är nedsatt med 75 procent och du får två stycken för 99 kronor.

3. Trådlösa sporthörlurar

En riktigt smart grej att ha när man ska ut och springa är dessa trådlösa hörlurar som är speciellt anpassade för att ha under träning.

Det ordinarie priset är 1 399 kronor men nu kan du fynda dem här för bara 599 kronor.

4. Självhäftande bh utan band

Den här bh:n har blivit riktigt omtalad. Den är perfekt för klänningar och toppar med öppen rygg eller utan axelband, eftersom den helt saknar band. Den ger även en snygg push up-effekt! Här kan du fynda den för 99 kronor.

5. Silikonlock

Med dessa lock slipper du krångel med plastfolie! De är lätta att ta av och på och går att diska i maskin. Locken är töjbara och funkar till både kastruller och glas. Du får ett 4-pack för 99 kronor och 12 stycken för 199 kronor.

6. Snygg FM-sändare

Med den här stilrena FM-sändaren kan du enkelt spela musik via mobilen på nästa roadtrip. Den är nedsatt med 59 procent och du hittar den här.

7. Powerbank med solceller

Blir aldrig mer stående med en urladdad mobil, långt från nästa laddare. Den här powerbanken kan laddas upp både genom solceller och genom ett vanligt vägguttag. Köp den här till 62 procents rabatt. 

8. Praktisk necessär med upphängning

Den här necessären är både smidig att ha hemma i badrummet och när du ska ut och resa. Den finns i flera mönster och du köper den till halva priset här.

9. Vattenkokare med inbyggd tesil

Den här vattenkokaren har en inbyggd tesil – ett grymt sätt att få te på minuten! Den går såklart även att använda som vanlig vattenkokare. Du sparar 400 kronor om du klickar hem den här för 299 kronor

10. Popcornskål för mikron

En skål där du häller i popcornkärnor, stänger till, poppar och sen tar ut den och har en färdig skål med popcorn. Hur smidigt låter inte det? Du klickar hem den här!

11. Hopvikbara och tåliga glas

Räddaren i nöden till sommarens strandhäng och picknickar! Ölglas som är hopvikbara och vinglas som inte går sönder eller spiller. Köp dem här från 39 kronor.

12. Den ultimata verktygslådan

Den här om något kommer ju att underlätta ditt liv! Med den är du redo för allt! Den innehåller 356 delar – allt du kan tänkas behöva. Du hittar den till extra bra pris här.

13. Organiserare till soffan

Grejen för dig som vill slippa resa dig ur soffan. Du har både en yta att ställa glas och porslin på och praktiska fickor för till exempel fjärrkontrollen. För 99 kronor blir den din!

14. Refillflaska för parfym

Så att du slipper lägga hela parfymflaskan i väskan. Du fyller enkelt på den här lilla flaskan som rymmer 5 ml, sedan kan du ta med dig den överallt – även i handbagaget på flyget. Just nu kostar den dessutom 0 kr + frakt!

15. En handduk som kyler av dig efter träningen

Den här handduken är tillverkad i bambufiber vilket gör att den hjälper till att kyla ner dig efter träningspasset. Handduken motverkar dessutom svettlukt! Du kan klicka hem den här för bara 79 kronor.

16. Återanvändbara kaffekapslar

Om du har en kaffemaskin så vet du hur fort det blir dyrt med alla kaffekapslar som går åt. 

Med den här dealen får du 6 stycken återanvändningsbara kaffekapslar – som du enkelt lägger ditt favoritkaffe i och sedan använder som vanligt. Passar alla Dolce Gusto-bryggare.

17. Spara plats med skoställ

Du har säkert ett skoställ eller hylla i hallen, som är fullproppat med alla era skor. Föreställ dig då att du kan spara jättemycket plats med den här lilla grejen. Fungerar i alla typer av skor, även klackar.

Vissa saker vet man inte att man behöver förrän man ser dem. Det här är just en sådan grej. Du hittar dem här – från 59 kronor.

18. Spara ännu mer plats

En till smart skopryl! Man brukar säga att man aldrig kan ha för många skor – och det håller vi med om, problemet är bara att man kan ha för lite utrymme för sina skor. 

Därför är den här skoförvaringen grymt bra – den hängs på en dörr, exempelvis en garderob. Du hittar den billigast här. Men skynda dig, erbjudandet går snart ut!

19. Sätt upp din iPhone överallt

Tänk dig att du står och borstar tänderna och vill se ett youtube-klipp på telefonen samtidigt – var sätter du telefonen då? 

Med ett Anti Grip-skal – som du hittar här – kan du sätta upp telefonen på spegeln, väggen, fönstret... ja, överallt egentligen. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!