Kommer du igenom den här listan utan att spendera 500 000 kr?

Har du en himla massa pengar som ligger och skräpar på kontot? Försök ta dig igenom den här listan utan att spendera en halv miljon.


Extraordinära prylar fascinerar de flesta – vem vill inte ha en Rolex till exempel? Men glitter och glamour kostar.

1. Unna dig en lyxig klocka

Alla drömmer väl om en riktigt dyr klocka – här är två skönheter klädda i glittrande diamanter. En herrklocka från Hublot och en damklocka från Rolex. De kostar knappt en miljon! 

Ett armbandsur är en grymt snygg accessoar – och för en glittrande klocka kommer du definitivt få komplimanger. Pengarna skulle man ju annars kunna lägga på exempelvis en sportbil, men ingenting är lika flashigt som en riktigt tung klocka.

2. Systemkamera för proffsfotografen

Det kan finnas dyrare systemkameror – men den här för drygt 200 000 kronor är ändå värd sitt pris. Några av världens mest kända bilder har tagits med Leicakameror och det säger ju en hel del om hur etablerat märket är i världen. För en modernare igenkänningsfaktor har influencern Linn Ahlborg en Leica Q.

Du hittar kameran Leica S Typ 006 här.

3. Superdrönare

Flyg högt över träden med en riktigt grym drönare – du hittar den här. Den som är införstådd med drönare förstår säkert varför prislappen på den här prylen ligger på en halv miljon. Så, om du har riktigt mycket cash över är den här superdrönaren värd varenda litet öre.

4. Lyxa till det med espresso

Glöm billiga kaffemaskiner och halvdyra kapslar – satsa istället på en grym espressomaskin från WMF. Egentligen kanske den är mer anpassad för företag och liknande, men vad spelar det för roll? Om du kan köpa en, varför inte! Här kan du se vad den kostar.

5. En maffig grill

Sex stycken brännare, sidobrännare, röklåda och flera andra finesser gör den här grillen till en riktig proffsgrill. Finns i svart eller rostfritt stål! Perfekta grillen till mästerkocken. Den kostar inte precis miljonen, men ändå mycket för att vara en grill. Du hittar den här

6. 100 tum stor tv

Om storleken har betydelse så är den här tv-apparaten för dig. Med 100 tum har du i princip en egen hemmabio – för nästan en miljon svenska kronor. Fatta vilka grymma filmkvällar du kan ha framöver.

7. Slappna av i ett spabad

Det är ju drömmen att ha ett alldeles eget spabad hemma Just den här från Swebad rymmer hela fyra personer – alltså perfekt för dig och vännerna! Du hittar det här.

8. Investera i bra ljud

Monsterhögtalare är kanske inget för dig som bor i lägenhet – du kommer antagligen bli vräkt med det här grymma ljudet från Marten Coltrane-högtalarna.

Med en massa nördiga specifikationer om varför de här högtalarna är så bra hamnar prislappen på ganska precis en miljon kronor. Du kan läsa mer om dem här.

9. Och investera i bra bas

Är du den där personen som älskar att riktigt känna basen dunka i kroppen när du lyssnar på musik? Då är det här något för dig. MTX Jackhammer är nämligen världens kraftfullaste bas, och den är riktigt brutal. Den har också ett rätt brutalt pris. Du kan kolla in den här.

10. Passa tiden som en chef

...för ett multinationellt miljonbolag. Den här klockan kommer från Patek Philippe och är gjord i platinum, läder och mahogny. Inget där som förklarar den otroliga prislappen, men det här är den dyraste grejen på hela listan. Köper du den har du spenderat 500 000 kronor – många gånger om. Spana in priset här.

11. En supercykel

Att cykla har blivit mångas stora intresse, och om du är en av dessa borde du ha denna cykel så att du kan cykla snabbare än alla dina tuffa cykelkompisar! Många proffs har denna cykel och de har ju turen att bli sponsrade med utrustning. Om du inte har samma tur kan du klicka hem cykeln här.

12. Teleskop

Gillar du att spana på stjärnor? Då kanske du har ett teleskop. Men är du riktigt seriös med ditt stjärnkikande borde du ha detta superteleskop. Inte gratis, men så bra att du kanske upptäcker en helt ny planet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!