Här är 10 riktigt grymma tv-apparater för bioupplevelse hemma

Unna dig en grym tv – perfekt för fredagsmyset och filmkvällar. Det finns dock många tv-apparater att välja mellan. Här är våra favoriter.


Att hitta en tv-apparat kan bli svårt om du inte vet vad du är ute efter – det finns ju så många olika! Kanske ska du flytta hemifrån, och behöveer köpa en egen tv? Här är 10 stycken att välja mellan.

1. 43 tum från Philips

Det är svårt att inreda snyggt med en stor tv-apparat. Men här har du en ultratunn tv, som faktiskt blir riktigt snygg på tv-bänken. 

Den är inte bara riktigt tunn, utan har också ultra HD, vilket innebär att den har fyra gånger högre upplösning än vanlig HD. Den har också smart-tv, vilket kort sagt innebär direkt tillgång till applikationer, Netflix och onlinefunktioner. Ingen dum tv alltså! Läs mer om den här. Det bästa av allt är att den bara kostar lite över 4 000 spänn.

2. Curved

En kurvad tv förstärker din upplevelse och tar ditt tv-tittande till en helt ny nivå. Och så är det snyggt rent utseendemässigt också. 

För knappt 8 000 kronor får du en kraftfull tv, med finesser som ultra HD, smart-tv, streamingtjänster och mycket mer. Kolla in den här.

3. Tv från LG

LG har länge dominerat i världen av tv-apparater. Här är en smart-tv från dem – från 3 515 kronor. 35 tum med full HD. 

Den har virtual sound plus, som kort sagt innebär ett mäktigt inbyggt surroundljud optimalt för film och musik. 

4. En vit tv från Philips

Om du gillar inredning, eller bara verkligen vill ha en vit tv, så är den här från Philips något för dig. Den har en rimlig prislapp från bara 2 223 kronor – du hittar den billigast här

Det är en ultratunn LED-tv på 32 tum. Till och med fjärrkontrollen är vit! En såndär liten grej som gör det hela mycket roligare.

5. När storleken spelar roll

Ibland gäller uttrycket "ju större desto bättre". Här är en tv-apparat från Philips, men hela 65 tum. Lite dyrare, lite bättre, med en prislapp på 23 990 kronor. Perfekt för den som älskar filmkvällar eller grymma spelupplevelser.

Den är också bakbelyst, vilket bidrar till en extra mysfaktor. Lys upp höstmörkret och klicka hem den billigast här

6. Bakbelyst i mindre storlek

Här är en liknande tv från Philips – fast i 32 tum. Bilden blir levande i full HD och smartfunktionen gör allting om än mer levande. Kolla in den här.

7. Mer kurvor

Samsung Curved i 55 tum med Ultra HD Smart TV ger utmärkt bildkvalitet tack vare HDR förbättring och många smarta trådlösa funktioner. Den välvda skärmen bidrar till en optimal tittarupplevelse!

8. Panasonic Viera 

Från 14 980 kronor får du en tv på 50 tum – med en intressant design som gör att den, enligt dess beskrivning, kan placeras överallt med soundbaren som följer med. Fungerar tillsammans med din smartphone! Du hittar den billigast här

9. Sony Bravia

Hur intressant ser inte det här ut att vara! Själva stativet, som är bakom tv-apparaten, fungerar som stöd och ljudkälla samtidigt som det är en otroligt snygg design.

Fungerar precis lika bra om man väljer att sätta upp den på väggen. Tv:n kommer från Sony och blir din från 37 900 – nu kan du se bio hemma!

10. Satsa allt på tv:n 

Satsa det sista lilla extra på en riktigt grym tv! Här är Panasonic Viera i 65 tum med fast soundbar. 

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter.

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!