9 sköna vinterresor att boka nu – medan de är nedsatta i pris!

Det bästa sättet att stå ut med vintermörkret och kylan är att ha något att se fram emot. Och vad är bättre än en resa?


Vad väljer du – sol och sandstränder eller snöklädda alptoppar?

1. Dubai

I Dubai finns det supermoderna och det traditionella arabiska sida vid sida. Nu kan du boka en resa med flyg och fem nätter på fyrstjärnigt hotell till halva priset. Du hittar resan här.

2. Egypten

Säg Egypten och folk kommer tänka på pyramider och faraoner såväl som på sandstränder och blått hav. Den här kryssningen på Nilen kombinerar bägge två. 

Du börjar och avslutar på lyxigt hotell och däremellan får du se det vackra landskapet kring Nilenfloden. Köp resan här med 54 procents rabatt.

3. Maldiverna

Maldiverna är verkligen riktiga paradisöar och mångas drömresmål. Det är dock inte helt billigt att resa dit, men med den här dealen får du resan för 10 995 kronor istället för 17 550 kronor.

4. Paris

Paris är enligt många världens vackraste stad och den är lika vacker året om. Drick rödvin, ät croissanter, shoppa, gå på något av alla konstmuseum eller strosa bara omkring. Här hittar du en resa till Paris för 2 095 kronor totalt.

5. Italienska alperna

Oavsett om du går upp klockan sex för att pumpa puder eller trivs bäst på uteserveringen i backen med solglasögonen på och ett glas rosévin i handen är italienska alperna något för dig. 

Orten Valtournenche delar skidsystem med Zermatt och Cervinia och erbjuder med andra ord riktigt bra åkning – här kan du boka en resa dit med 64 procents rabatt.

6. Budapest

Budapest har blivit ett av de populäraste resmålen i Europa och det är inte så konstigt. Staden är vacker och pulserande och det är dessutom riktigt billigt. Testa till exempel på att besöka ett av de storslagna badpalats som man byggt kring stadens varma källor! Här hittar du en resa med 42 procents rabatt.

7. Jordanien

I Jordanien kan du sola och bada i Röda havet, åka ut i öknen och besöka beduiner och såklart spana in den fascinerande, antika staden Petra. Här kan du boka sju hotellnätter och flyg för under 3 000 kronor.

8. Prag

Tjeckiens huvudstad är väldigt vacker och mycket gammal – de äldsta stadsdelarna är från 1200-talet. Här finns både massor av kultur och ett härligt nöjesliv. Ett plus är självklart att priserna är betydligt lägre än i Sverige. Här kan du boka en resa till Prag till ett riktigt bra pris.

9. Marrakech

I Marrakech får du uppleva det genuina marockanska med myllrande basarer med kryddor och vackra hantverk, och såklart riktigt god mat. Testa även på att ta en paus från stan och åk ut i öknen! Här kan du boka en resa från 2 795 kronor.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!