12 lyxiga märkesklockor – som går att fynda för under 2 000 kronor!

En klocka på armen kan piffa upp din stil. Här är 12 lyxiga armbandsur som du just nu kan fynda till kanonpriser.


Att köpa en märkesklocka är inte så dyrt som du kan tro. Just nu kan du unna dig en elegant klocka för under två tusenlappar! Perfekt när du inte har råd med en Rolex.

1. Emporio Armani

Här är en av Armanis mest populära klockor. Stilrent i silver och en mörkblå urtavla. Hur fint skulle inte den här vara till en marinblå kostym till exempel? 

En av finesserna är att den är vattentät ner till 50 meter, och urtavlan skyddas av mineralglas. Den finns att klicka hem från 1 375 kronor – du hittar den billigast här.
 
2. Classic Petite från Daniel Wellington 

Daniel Wellington är också riktigt eftertraktade, och en av deras nya modeller är just den här klockan. Classic Petite – som finns i flera olika färger. Finns att klicka hem från bara 1 000 kronor just nu. 

Många influencers älskar den här klockan, och vi förstår varför. Urtavlan är lite mindre och lägger sig snyggt på handleden, därav namnet Classic Petite.

3. Gant Park Hill 

Den här stilrena klockan är designad av Gant, ett klassiskt armbandsur med ett snyggt läderband. Perfekt klocka för alla herrgarderober. Kolla in den här.

4. Darci från Michael Kors

Michael Kors förknippas med klassisk stil – och även klockorna går in i den kategorin. Snygg kombination av trendigt mode och funktionalitet. Här hittar du klockan Darcia billigast.

5. Guldigt från Armani

Lyxa till det med en guldig klocka! Emporio Armanis klockor har visuella intryck och har noga framtagna detaljer, samt ser dyrare ut än vad det kostar! Kolla in klockan här.

6. Svart urtavla

En helsvart klocka är faktiskt riktigt snyggt, trots att många kanske var lite skeptiska i början. Men nu är det supertrendigt.

Den här klockan kommer från Daniel Wellington – och blir din från 765 kronor. Kanonpris för en så snygg klocka! Finns också i flera olika färger.

7. Gant Covingston

Här är Gant Covingston, en analog klocka med datumvisare. Varför inte matcha det mörkbruna läderbandet med ett par skor, eller ett skärp, i samma färg? En sådan enkel grej som blir riktigt stiligt.

8. Bradshaw

Här är en elegant damklocka från Michael Kors – med ett armband av guldplätterat rostfritt stål. Du hittar den här från 1 195 kronor.

9. Helsvart

Från 1 170 kronor får du en helsvart klocka från Fossil. Rostfritt stål med svart plätering och så kallade luminous-visare, vilket gör att de syns bättre mot den svarta urtavlan, än vad ett par vanliga visare hade gjort. Du hittar den billigast här.

10. Marc Jacobs

Här är en klassisk damklocka från Marc by Marc Jacobs – med ett stålarmband i guldfärg. Den ser lyxig ut, men har en okej prislapp från 1 175 kronor. Kolla in klockan här.

11. Klocka från Triwa

Den här klockan görs med ett mycket tunt fodral vilket ger den en vacker exklusiv look. Den låga profilen gör klockan perfekt som matchning till skjortor och andra åtsittande plagg. Du hittar klockan från Triwa här.

12. Klocka från Mockberg 

Det svenska märket Mockberg har slagit igenom stort i klockvärlden. Ett märke som inte bara satsar på klockans funktion – utan också dess utseende. Just den här klockan finns att klicka hem från 1 164 kronor.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!