11 perfekta presenter till Star Wars-nörden

Känner du någon som älskar Star Wars? Då har vi de perfekta presenttipsen! Eller unna dig själv, om du också är ett fan.


May the force be with you! Här är 11 saker som definitivt kommer få Star Wars-älskaren att klappa sina händer av lycka. 

1. Kliv in på den mörka sidan

Låt Darth Vader vakta hallen, och välkomna alla gästerna till den mörka sidan. Liksom varför ha en vanlig dörrmatta när man kan ha den här? Den finns hos Partykungen och blir din för 199 kronor.

2. Star Wars-hoodie

Här är en extra tjock hoodie med det välkända Star Wars-trycket. Grymt bra för kylan som intar vårt avlånga land! Sedan är den väldigt snygg också, i sin stilrena design. Kolla in den här

3. Darth Vader-halsband

Visa kärleken för Star Wars med ett enkelt halsband. Fint att ge bort som julklapp eller present – eller behålla det själv! Halsbandet, som du hittar här, är tillverkat i metall och blir ditt för 149 kronor.

4. Kalsonger

Här är ett par svarta boxershorts – i sann Star Wars-anda! Darth Vader pryder nämligen de coola kallingarna. Bekväma med en bra passform. En rolig och oväntad present! Du hittar dem här.

5. Stormtrooper-glas


Starta din favoritfilm och häll upp en god dryck i det här fräna glaset. Det är gjort i gjutet glas och är alltså i form av en Stormtrooper. Hur coolt som helst! 

Grymt att ge bort som present, eller att ha hemma själv som en synlig inredningsdetalj. Glaset hittar du hos Partykungen för 149 kronor.

6. T-shirt

Uppdatera garderoben med en enkel t-shirt. Självklart med favoritloggan på! Finns att klicka hem för 199 kronor – du hittar den här

7. Kakburk

Servera kakor på ett snyggt sätt. Här är en kakburk i keramik som finns hos Partykungen för 399 kronor. Kolla in den här.

8. Mössa

I och med att vintern i princip är här, så behövs ju något som värmer öronen. Här är en snygg mössa för bara 199 kronor, som är perfekt att unna sig själv eller för att ge bort i julklapp.

9. Darth Vader som kakburk

Okej, om kakburken i form av Stormtrooper inte var din grej, så finns det också en kakburk i Darth Vader-format. Även den här är i keramik, men också i högglans. Kolla in den här.

10. Kuddar

Inred ditt hem efter Star Wars! Perfekt för soffan eller sängen. Hos Partykungen kan du beställa en kudde för 99 kronor.

11. Vändbar hoodie

Inte nog med att det här kan vara det fluffigaste fluff du sett i en hoodie – den är också vändbar, och kan därmed användas på två sätt! 

Hoodien som blir din för 699 kronor är av hög kvalité, och är den perfekta presenten eller julklappen till Star Wars-älskaren. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!