13 heta sneakers – som du kan fynda riktigt billigt just nu

Jaja, det är nästan vinter – men det stoppar dig inte från att klicka hem ett par ursnygga sneakers! Här är 13 snyggingar som just nu är på rea.


Man kan aldrig ha för många skor – och speciellt inte sneakers. Unna dina fötter ett par riktigt sköna skor.

1. Adidas Stan Smith (Unisex)

Du har säkert sett de här överallt, och risken finns att du lessnat på dem. Men just nu kan du fynda dem för knappt 500 spänn – då blir man ju lite sugen ändå! De är grymt sköna, stilrena, och definitivt värt det.

2. Vans Old Skool (Unisex)

Vans är ett välkänt märke – och här är deras populära Old Skool-modell. Finns i flera roliga mönster och färger. Just de blåa är till exempel grymt nedsatt i pris just nu – endast 250 pix.

3. Nike Roshe One

Den här modellen är en av Nikes storsäljare. Många väljer någon av de enfärgade varianter, men de finns också i olika mönster.

Klicka hem dam-modellen här – och herrmodellen hittar du här. Mycket sköna skor till ett bra pris. Finns att fynda under femhundringen.

4. Puma Suede Heart Satin (dam)

Har du sett sötare skor? Tror nästan inte det. Flera kändisar har de här skorna från Puma, och matchar dem med gulliga outfits.

Sen måste man inte ha satin-snörena om man hellre föredrar vanliga. Du hittar skorna här. Om du älskar rosa så har du verkligen chansen just nu, eftersom de finns att klicka hem för 450 spänn.

5. Adidas Campus (herr)

De här snygga skorna finns i flera olika färger – så du kan lätt klicka hem en för varje tillfälle, eller den färgen du själv älskar. Grymt som julklapp till pojkvännen! Kolla in dem här.

6. Pavement Ava Loop (dam)

Skor med "en knut" var riktigt trendigt i höst – och håller ändå i sig nu över vintern. De här finns i fyra olika härliga färger. Kolla in dem här.

7. Axel Arigato Clean
(herr)

Simpelt och rent från Axel Arigato. Detaljrik och stilrent på samma gång! Du hittar skorna billigast här.

8. Eytys (unisex)

Svenska märket Eytys har gjort succé med sina stilrena sneakers. Här är två av modellerna – du hittar de med snörning här och de utan här

9. Puma Suede Platform Core (dam)

Visste du att den här populära skon kom i slutet på 60-talet? Sedan dess har de varit en riktig favorit. Kolla in dem här – de finns att klicka hem från knappt 700 kronor. 

10. Nike Juvenate

De här sköna skorna finns i en massa olika färger – men de som är mest populära är de vita eller ljusgrå.

Skon är designad så att fötterna inte blir varma, så det här är alltså riktigt luftiga skor. Just nu nedsatta med 20 procent!

11. Reebook Classic Leather (dam) 

Skomodellen som funnits länge men behållit sin popularitet. Fynda dem för knappt 600 kronor.

12. Adidas Originals Tubular Viral Mesh Upper (dam)

Riktigt snygga sneakers – som liknar de populära Yeezy Boosts av Kanye West. Kolla in dem här. De är grymt snygga ljusgrått om du inte vill ha ett par svarta.

13. Nike Air Max Ultra Mid Winter (herr)

Här är en av Nikes absolut populäraste sneakersmodeller – i en varmare version anpassad för vintern. Finns i flera olika färger.


Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!