Här är produkterna som ger dig längre och starkare hår.
Så får du ditt hår att växa snabbare och bli starkare.

Här är 7 produkter som ger dig långt hår snabbt

Det finns flera sätt att hjälpa håret på traven – både inifrån och utifrån.


Är du trött på kluvna hårtoppar och friss? Speciellt under vintern blir håret, precis som huden, ofta lite skörare. Som tur är finns det en hel del saker du kan göra för att få ett långt och välmående hårsvall. 

1. Kosttillskott

Ett sätt att stärka håret är genom kosttillskott som innehåller kisel, till exempel Silicea. Kisel främjar hårets tillväxt genom att boosta produktionen av nya hårceller. Det hjälper också till att öka hudens elasticitet och stärker naglarna. Här hittar du Silicea billigast.

2. Ta hand om hårbotten

Det är ju i hårbotten som hårväxten börjar och därför är det viktigt att ta hand om den. 

Den här hårinpackningen från Maria Nila är speciellt anpassad för det och stimulerar hårsäckarna med vitaminer och aminosyror som kan öka hårproduktionen. Du hittar den till bäst pris här.

3. Boosta med biotin

Tillskottet Priorin innehåller biotin, en vitamin, samt aminosyran L-cystin som hjälper till med att bevara en normal hårväxt. Du köper det här.

4. Förebygg

En anledning till att håret inte växer är för att det slits och går av. Genom att ta hand om det ordentligt, till exempel genom att använda en riktigt återfuktande inpackning, minskar risken för detta.

Den här inpackningen från Moroccanoil innehåller arganolja som reparerar slitna toppar och ger glans. Köp den här för 107 kronor.

5. Tillför keratin

Håret består av protein, närmare bestämt keratin. Genom att boosta håret med keratin blir det starkt, glansigt och skyddat. 

Detta kan både göras genom keratinbehandlingar på salong och på egen hand. Den här oljan från L'Anza innehåller keratin och kostar 199 kronor här.

6. Använd skonsamma stylingverktyg

Det bästa är ju att inte använda stylingverktyg alls, men om du måste – använd sådana som är snälla. Den här hårfönen har jonisering som gör håret frissfritt och glansigt. Klicka hem den billigast här.

7. Använd värmeskydd innan du stylar

Den här leave-in-behandlingen från Kérastase både skyddar håret och har värmeaktiverande egenskaper, vilket innebär att de vårdande egenskaperna till och med ökar när hårstrået värms upp. Köp den till bäst pris här.

Här hittar du ännu fler grymma produkter för slitet och skadat hår!

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!