Här är sakerna svenskarna shoppade mest under 2017.
Det här shoppades mest under 2017.

Här är sakerna som svenskarna shoppade mest under 2017

Det är mycket teknik som ligger i topp när vi kollar på vad som varit populärast under året.


Det är prisjämförelsesajten Prisjakt som tagit fram statistiken, som baseras på vad svenskarna sökt mest på. Här är resultatet – och det är riktigt bra grejer! 

1. Nintendo SwitchSpelkonsolen Nintendo Switch har varit omåttligt populär. Nu finns ju dessutom det nya Super Mario-spelet Odyssey, som bara går att spela på just Nintendo Switch. Här kan du köpa konsolen till bäst pris.  

2. iPhone 7


Trots att två nya modeller släppts är det fortfarande iPhone 7 folk varit mest sugna på, kanske för att gamla modeller sjunkit i pris sedan det släpps nya. Här hittar du iPhone 7 billigast.

3. Nintendo Classic Mini SNES

Det här är riktig nostalgi! Till konsolen får du dessutom med 21 stycken klassiska spel, som Zelda och Super Mario. Här hittar den för 1 390 kronor.

4. Samsung Galaxy S8

Det är inte bara Applefansen som har shoppat under 2017! Favorittelefonen hos Androidanvändarna var Samsung Galaxy S8. Du hittar den för 5 699 kronor här.

5. Fidget spinners

Fidget spinners var verkligen superhypat ett tag, och finns i alla möjliga former och färger. Här hittar du en massa olika.

6. Samsung Galaxy S7

Precis som med Apples iPhone 7 tar sig även Samsung Galaxy S8:s föregångare S7 in på listan. Här kan du köpa den.

7. Apple AirPods

Det var inte bara positiva röster som hördes när Apple lanserade sina AirPods, och folk frågade sig hur man ska kunna hålla rätt på de små lurarna. 

Men att slippa trasslande sladdar är ju också värt en del, och AirPodsen tog sig in på topplistan. Du hittar dem till billigast pris här.

8. iPhone X

Av de nya iPhone-modellerna är iPhone X den som flest velat klicka hem. Den har den bästa skärmen hittills och coola funktioner som Face-ID, där du låser upp telefonen genom ansiktsigenkänning. 

Här hittar du det bästa priset.

9. Sony Playstation 4

Den här pro-konsolen lanserades under 2016 men har varit populär även under 2017. Här kan du köpa konsolen för 3 959 kronor.

10. iPad 

Klicka hem den här iPaden med 32 GB minne till billigast pris här.

Här hittar du hela listan med det som är populärast just nu! 


--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!