14 grymma fynd på rea – på märkesgrejerna du suktat efter

Det här får du inte missa! Flera märkesgrejer och kända namn är nedsatt i pris just nu. Här är våra favoriter.


Unna dig tåliga byxor, en smart fritös eller något som maxar din spelupplevelse. Allt det och mycket till!

1. Jacka från Fjällräven

Visst, det börjar bli varmare nu. Men vårt land är avlångt – och i vissa delar kan man faktiskt behöva en varm jacka. Den här från Fjällräven är ett riktigt kap, och finns att fynda till halva priset. Finns i flera färger för herrar.

2. Trådlösa Urbanears

Glöm trassliga sladdar! Här är de populära Urbanears i bluetoothversion. Finns i flera grymma färger, nedsatt i pris just nu.

3. Fritös med varmluft

Friterad mat är sjukt gott, men inte särskilt hälsosamt. Med den här fritösen från Andersson kan du unna dig det på ett mer hälsosamt sätt. Kräver ingen eller ytterst lite olja. 

4. Zoom Strike från Nike

Här är en lätt och snabb löparsko, optimal för asfalt och ett neutralt steg. Finns att fynda för 399 kronor just nu.

5. Datormus från Logitech

Den här populära datormusen är nedsatt med hela 41 procent just nu.

Det är en anpassningsbar gamingmus där du kan välja allt från viktfördelning till vilka färger du vill att den ska lysa. Du hittar den för bara 399 kronor här.

6. Apple iPad

Unna dig en favorit från Apple. Det är inte ofta Apple-produkter är nedsatta i pris, så det här är verkligen en chans du bör ta om du suktat efter en länge. Kolla in den här.

7. Högtalare från JBL

En bärbar högtalare kan ibland vara mer behövligt än du tror. Tänk vad härligt att ha med den till sommarens äventyr till exempel? JBL har grymt ljud och fina färger på sina högtalare. Här hittar du dem till halva priset.

8. Stor musmatta för gamers

Allting blir lite lättare med en stor musmatta – då kan du röra dig hur mycket som helst, om du skulle behöva det av någon anledning.

Just den här musmattan är riktigt populär och kommer från kända SteelSeries. Nedsatt med 42 procent.

9. Robotmopp

Det finns så mycket roligare saker att lägga sin tid på än att moppa golvet. Med en robotmopp slipper du göra det mesta av jobbet själv!

För bara 275 kronor får du en liten kompis som städar golvet åt dig. Kolla in den bättre här.

10. Tangentbord

Optimera din spelupplevelse med det här tangentbordet från SteelSeries – riktigt billigt just nu. Det har ett behagligt blått ljus och är bekvämt att spela eller jobba med.

11. Bomberjacka

Det här är den perfekta jackan för våren. En tunn bomberjacka i en nedtonad färg. Du hittar den här för bara 399 kronor.

12. Aktivitetsarmband

Om du tränar och rör på dig är det här ett smidigt sätt att hålla koll på allt det och lite till. Det här aktivitetsarmbandet kommer från populära Garmin

I armbandets beskrivning står det att batteritiden kan hållas upp till ett år! Det här armbandet är verkligen sjukt bra – du kan läsa mer om det här.

13. Byxor från Fjällräven


Med 21 procent rabatt kan du just nu klicka hem de här byxorna från 1 537 kronor. De finns i flera olika färger och passningsformer. Tålig friluftsbyxa som fungerar i alla lägen.

14. Nintendo 3DS XL

Spela vart som helst, när som helst med en bärbar konsol. Som den här versionen av Nintendo DS. Populära spel som Zelda och Pokémon! Eller varför inte hoppa runt med Mario eller Luigi?

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!